Jump to content

Мисли от Учителя за цветовете


Recommended Posts

Мисли от Учителя за цветовете

1. Сутрин ще започнете с червения цвят, на обяд с жълтия, а вечер със синия. Това е най-добрият метод за лечение.

2. На главата си може да носите бяло, на краката тъмни цветове, на врата - червено или синьо. Светложълто също може на главата да слагате.

3. Библията е една книга, като че разхвърляна, но ние нямаме друга като нея, защото в нея има всички цветове. Освен седемте цвята съдържа и други три цвята.

4. Хората още не са готови за синята краска. Само когато са нещастни, гледат към нея.

5. Който е маловерен, нека предизвиква светлосинята краска в себе си.

6. С виолетовата краска се извършва спасението на човечеството. Силата, смирението, благостта са нейни.

7. Аметистовата краска - това е Духът на благодатта, има по-високи вибрации от виолетовата и е също краска на смирението, радостта, святостта.

8. С виолетовата и аметистовата краски сега мъчно ще работим, защото не сме достатъчно организирани и затова ще работим предимно с петте краски на светлината.

9. Ако сте болни или други са болни, можете да си помогнете чрез портокаловата краска. Ако сте неразположени, преди да започнете упражнения с цветовете, четете стиховете на розовата краска. Първо възстановете вашия мир, за да можете да се ползвате от влиянието на краските.

10. Упражнение: Отначало ще получите цветовете чрез призма, и ще вземете червения цвят, за да си го припомните. След това ще махнете призмата и мислено ще си представите, че се обливате с този цвят, като че ли един душ от червена светлина ви облива отгоре. Това ще правите в понеделник три пъти, сутрин, на обяд и вечер. След това същото във вторник с портокаловия цвят. В сряда с жълтия и така нататък докато стигнете до виолетовия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...