Jump to content

11. ПРИСЪСТВИЕТО НА УЧИТЕЛЯ


Recommended Posts

11. ПРИСЪСТВИЕТО НА УЧИТЕЛЯ

Един ден сестра Стоянка Илиева е присъствала на един разговор между Учителя и един брат, което е станало пред една врата на стая и тримата са били прави. Разговорът тя не е запомнила, но помни, че изведнъж Учителят без да има връзка с разговора, който водил с брата, обръща се към сестра Стоянка и й казва: "Аз винаги съм навсякъде". След това се обърнал към брата и продължил разговора си с него.

Наскоро след това Учителят си заминал. Сестра Стоянка от скръб по Учителя се разболява тежко. Толкова много се разболяла, че щяла да си замине. Един ден изведнъж тя си спомнила тези Негови думи и те й помогнали да оздравее. "Значи, Той сега е винаги навсякъде и е и тук. Аз се хванах за тези думи и те ми помогнаха да оздравея." Така тя обясни оздравяването си.

След това сестра Стоянка е отишла при този брат, с когото Учителят е разговарял в нейно присъствие и го е попитала дали помни думите на Учителя, казани на нея. Братът й казал, че не помни такова нещо. Следователно, тези думи са били само за сестра Стоянка, тъй като Учителят е знаел, че тя ще има нужда от тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...