Jump to content

ПОЗДРАВ НА ВСИЧКИ МОИ БРАТЯ


Recommended Posts

ПОЗДРАВ НА ВСИЧКИ МОИ БРАТЯ

Варна, 10 август 1903 г.

Мир да бъде на. всинца ви.

Ето Аз ви призовах помежду тоз народ, да сте свидетели и светила.

Аз ви зная по име.

Всичките мои усилия от дълго време са биле, да ви подготвя за Великата Божия Работа, да развия силите на вашата душа, да отворя умът ви, да разберете благите Божии пътища. В това се изискват великите усилия, които положих за вашето добро, да ви избавя от висящи разорения.

Този народ помежду когото сте изпратени от Мене, е духом неразвит. Но не бойте се, той има добри начатъци. Аз искам вие да пожените плодовете на своите трудове. Радвайте се повече, че Бог е написал имената ви в книгата на живота.

Аз винаги съм присъствал помежду вас и винаги съм ви ръководил. В трудностите и скърбите на живота ви съм бил близо. Да, вашият Небесен Баща желае вашето добро. Колко е Той велик и благ. Той всякой ден е изливал своята милост от горе за вашата подкрепа. Послушайте Ме днес. Вие гладете мрачкаво на бъдещето, колебаете се често, опасявате се от напора на изпитите и често мислите, че злото е неизцелимо и Бог е престанеш да слуша и да милва.. Не, не туряйте тази мисъл в ума си. Може ли Бог, Великият и Благият Баща, да забрави своите деца? Но знайте, Неговата Любов към вас и към този народ е по-голяма отколкото е била по-преди. Вашите души са драгоценни пред Неговите Очи.

В този народ Той има много деца и затова вие сте пратени да им помагате докато укрепнат духом. Моя път пред вас е отворен.. Аз съм с вас наедно във всичко да ви помагам. Аз дойдох да се заселя и да живея помежду ви. Аз ще изкарам всичко да се изработи за добре.

Съдбините на този народ, когото Вие любите, са В Моите ръце. Според поведението му, така и ще постъпя.

Не бойте се. Аз не мисля да Ви разоря, но да Ви съградя. Аз съм дошъл да разруша злото, да отмахна грехът и престъплението от сърцето на тия челоВеци.

Вие Вече Виждате Моите действия. Духа Ми показВа сВоята сила.

Аз работя и Вие ще работите. Според както Ви е дадено по силите и желанията на душата Ви. Вам Ви трябВа още Вяра. Молете се на Бога и Той ще укрепи слабата Ви надежда. Вие се смущавате много пъти за своята насъщна подкрепа. Не бойте се, всичко нужно за живота ви е приготвено.

Който сее, може ли да не жени и който се труди, може ли да не приема?

Всичките земни богатства са на ваше разположение, най-добрите неща Бог за вас е оставил. Като изпълнявате Неговата Блага Воля, всичко друго само по себе си ще ви се приложи. Но преди всичко имайте повече Любов към Бога и към вашите братя и повече чистосърдечие и искреност. Това на Мене е най-приятно. Аз желал да ви гледам всеки ден и вие да Ме виждате, но душите ви са още слаби, да понасят Небесната виделина на Моето Присъствие.

Аз трябва постоянно да ви се изявявам, според състоянието на духа ви.

Слушайте Ме братя Мои, вие чеда на Бога Живаго; Знанието и Мъдростта, която ви се праща е за ваша подкрепа. Говорете простата и ясна Истина. Готови ли сте за Мене да сторите всичко? Или има още нещо да ви спъва? Аз съм готов всичко да сторя за вази и в Моето лице вие ще имате в Небето най-добрия си Приятел.

ВАШ ГОСПОД ИСУС.

Забележка: Това послание е написано лично от ръката на Учителя Дънов. То е диктувано на Учителя от Духът Христов, т.е. от Господа Исуса Христа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...