Jump to content

ЛЮБОВТА НОСИ ВСИЧКИ ПОСТИЖЕНИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ


Recommended Posts

ЛЮБОВТА НОСИ ВСИЧКИ ПОСТИЖЕНИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ

Пътят на Любовта е осеян с всички постижения и възможности.

Възлюбете Господа с всичката си душа, Дух, ум и сърце и в бъдеще ще придобиете всичко.

За да може да свършим една работа в този свят, непременно трябва да имаме Любов. Тя е велик фактор в сърцата на онези, които я имат.

Вън от Любовта няма Живот, няма никакви постижения. Без Любовта нещата са мъртви, несъзнателни, механични.

У ч и т е л я

Любовта е магическата пръчка в Живота. Който я намери, всичко може да постигне. Колкото повече място е дал човек на Любовта в себе си, толкова по- големи са неговите постижения. В закона на Любовта няма нещо невъзможно. Който изгуби Любовта си, за него всичко става невъзможно. В това няма изключение. Започнеш ли някаква работа с Любов, непременно ще имаш постижения. Светът може да се обърне с главата надолу, но тази работа ще се свърши благополучно.

Всичко в света се дължи на тази велика сила на Любовта. Затова ако иска човек да успява в живота си, да проектира Божията Любов във всяка своя мисъл и чувство. Без Любовта няма успех.

Ако и при най-маловажната работа човек приложи Любовта, ще има Божието благословение. Чрез Любовта човек може да постигне ония свои желания, които могат да му донесат всички блага в Живота. Това са желанията на човешката душа!

Да възлюби човек Бога и ближния си, това значи да мине безопасно през океана. Човек губи щастието си, губи своите възвишени мисли, чувства и постъпки, когато Любовта отсъства. Онзи, който има Любовта, пътят му е отворен навсякъде.

Учителя казва:

Любовта отваря на хората царските врата на Небето и Земята. Това значи, че човек ще бъде приет между хората и всички други същества. Ще бъде приет добре и у животните. Няма случай в Живота, когато човек да е действал с Любовта и да е пропаднал.

Ако хората изхождат от тази велика Любов, бъдещето е за тях. При Любовта човек всичко придобива. Без нея всичко изгубва.

При Любовта и който люби, и когото любят, печелят. Любовта всякога дава на човека повече, отколкото е изгубил. Тя изменя и подобрява условията му. Влезе ли Любовта в живота, хората ще вървят от Светлина в Светлина, от Сила в Сила, от Слава в Слава и дейността им ще се увеличава.

При Любовта човек вижда нещата, има правилно разбиране за тях. Учителя казва:

Когато човек долови само един лъч от Любовта, в него настава такова разширение, че той веднага разбира отношенията си към хората и не се страхува от нищо. Дойде ли Любовта в човека, той казва: “Сега вече аз мога всичко да направя.”

Омразата разрушава, Любовта гради. Любовта укротява злото и поощрява Доброто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...