Jump to content

ЛЮБОВТА НОСИ УСЛОВИЯТА ЗА ЗДРАВЕТО


Recommended Posts

ЛЮБОВТА НОСИ УСЛОВИЯТА ЗА ЗДРАВЕТО

В бъдеще, който иска да живее дълго време, трябва да люби. Висшите трептения на Любовта минават през тялото на онзи, който люби, и го пречистват и подмладяват.

Колкото повече душата изявява своята Любов, толкова по- издръжлив е човешкият организъм. Дългият живот е в зависимост от Любовта на човека.

Първото нещо, което Любовта ще внесе, то е истинското здраве.

У ч и т е л я

Животът, който Любовта носи, като преобразява и разцъфтява силите на ума, сърцето и волята, минава и през тялото и се отразява върху всички телесни процеси – обновява го, носи здраве, дългоденствие и младост. Учителя казва:

Когато говоря за Любовта, имам предвид най-съвършената хигиена, която може да се препоръча. Любовта – това е хигиена!

Любовта създава здравословното състояние на организма, при което човек може да изпълни своето предназначение.

Христос с Любовта Си вдигна болния от одъра му. Той му каза: “Стани, вдигни одъра си и ходи!” С думите, които му каза, Той му предаде част от Своята енергия.

Ако имаме Любов, всички болести и предразположения към болести ще изчезнат. Ако даде път през себе си на Великата Любов, болният ще оздравее.

Учителя казва:

Даже и на смъртно легло да сте, ако приложите Любовта, положението ви ще се подобри и ще оздравеете. Това е Божествен закон, който можете да приложите. Любовта има имунитет срещу всички болести.

Правилните отношения към ближните имат влияние върху здравето.

Пазете добрите отношения към ближните си, за да се радвате на здраве и на вътрешен Мир.

За да бъде здрав, човек трябва да има Любов и Мъдрост, т.е. да спазва законите на Разумната Природа. От познаването и приложението на Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата и Добродетелта в живота зависи здравето.

Който върви в посока, обратна на Любовта, постепенно губи здравето и силите си. Предразположението към болести и страдания се дължи на безлюбие или на малка Любов. Любовта лекува и премахва причините на болестите.

Когато някой обича или го обичат, животът му се продължава. Когато изгуби връзките си с Божественото, с Любовта, човек започва да остарява, изгубва смисъла на Живота си, обезсърчава се, започва да отпада духом, без никаква светла мисъл за Живота. Учителя казва:

Любовта трябва да дойде в сърцата ви, за да се подмладите. Началото на младостта – това е Любовта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...