Jump to content

IV. Четвърто събрание, 15 август 1906 г.


Recommended Posts

Четвърто събрание, 15 август 1906 г.

След обикновената молитва и четене на Свещеното писание Господ чрез Учителя отправя ни Своите последни съвети и напътствания. През Всичкото това Време няколко птички, които бяха накацали на дървото пред прозореца, сладко чириликаха. Господ взе акт от птичето пеене и каза следното:

- Както Господ весели тия птички отвън, така ще развесели и вас. Изхвърлете грижите от вашите сърца, защото те са, които ви спъват в познанието на Божествената Мъдрост. Те са мрачните облаци, които винаги държат небето мрачно за вас и не можете да виждате. Светът е създаден за вас и вие ще бъдете негови наследници. Всичките тия жилища и светове очакват вас. Те са ваши братя. Научете се да бъдете подобни на тях, да живеете в радост, мир и веселие. Никога не се обезсърчавайте, защото няма в Отец нещо невъзможно. Ще имате големи благословения през тая година. Всичко, каквото ви се случи, Бог ще го обърне за ваше добро.

„Аз съм, Който ще обърна и смекча сърцето на тоя народ. Вие ще имате Моето присъствие през тая година и ще благословя всичките ви работи. Приимайте благословенията на Отец Мой сега и всякога."

Амин!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...