Jump to content

Формула за поздравление


Recommended Posts

794 Формула за поздравление.

Ще се стараете вие, учениците, да имате взаимно уважение и почитание. Като се срещнете, как ще се поздравявате? – “Няма Любов като Божията Любов”. Като ти каже брат ти: “Няма Любов като Божията Любов”, ти ще му кажеш: “Моята Любов за тебе ще бъде като Божията Любов”. Тогава брат ти ще ти каже: “Само Божията Любов е Любов”. Ти ще му кажеш: “Само в моята Любов ти ще ме познаеш”.

Като се срещнете на улицата, единият ще каже: “Без страх!” Другият ще отговори: “Без тъмнина!” Или може да му кажеш тихичко на ухото: “Няма Любов като Божията Любов”. Той ще ти отговори: “Моята Любов за тебе ще бъде като Божията Любов”.

Щом има между теб и приятеля ти чужд човек, не се поздравявайте така, поздравете се с обикновения поздрав. Този поздрав ще си давате само, когато няма никой помежду ви. Иначе това е буквата на нещата, не е Духът. Поздравлението да бъде тъй естествено, че в туй движение, което ще направите, да не се забелязва нещо извънредно – естествено да става. Тогава ще си носите една специална бяла кърпа и като срещнете някого, ще я извадите, уж че си триете носа, мустаците. Чиста кърпа ще носите, кърпа само за поздравяване. Трябва да пазите това в абсолютна тайна. И другият ще извади кърпа. Но ще извадите кърпата си отдалеч и няма да я туряте на устата си, а ще я хванете и леко ще я прекарате покрай носа и устата си. Другият ще види, че имаш бяла кърпа, и той ще те поздрави по същия начин.

Всички ученици на Бялото Братство ако носите връзки, трябва да бъдат бели. В бъдеще няма да носите яки, а една бяла кърпичка или бяло шалче, хубаво забодени с игла с пентаграм. Селяните ще имат бели ризи, нищо шарено по тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...