Jump to content

Кабалистични методи за работа


Recommended Posts

929 Кабалистични методи за работа.

Числото 4 041 е щастливо. В него има две четворки. Четворката носи щастие за онези, които я разбират. За онези, които не я разбират, това число носи противоречие. Единицата е проблематично число. Деветката е щастливо число за онези, които могат да смятат добре.

Когато искаш да си създадеш приятели, ще прилагаш действието събиране. Ако искаш да подобриш условията, ще работиш с изваждането. Когато искаш да угостиш приятеля си, ще прилагаш умножението. Ако искаш да бъдеш справедлив, ще прилагаш делението, ще дадеш на всеки каквото му се пада. Значи Справедливостта е в делението, Радостта – в умножението, добрите условия – в изваждането, приятелството – в събирането.

Когато имаш едно отрицателно чувство в сърцето си, ще изваждаш. Отрицателното чувство не излиза с Любов, ще го хванеш с щипците и ще го извадиш. Колкото повече Любов даваш на лошия човек, толкова по-лош става той. Ако нахраниш змията, тя става по-лоша. Следователно, дойдеш ли до злото, не му давай условия да се развива, не го подхранвай. Ако подхранваш злото и му даваш условия да се развива, то ще погълне Доброто и неговата сила. Тогава ако искаш да проявиш Доброто в себе си, ще видиш, че то няма сила, неговите сокове са изчерпани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...