Jump to content

Как работят Адептите


Recommended Posts

1099 Как работят Адептите

– Живият Господ? – Те направляват човешките мозъци, изпращат им специална енергия, с която изменят мислите на народите и управляващите за създаване на нов живот на Доброто, на Любовта, на Правдата, Истината и Мъдростта. Това е един универсален метод за духовна работа на Божията нива, за изпращане на специална енергия към съзнанието на всички добри хора по лицето на Земята, на които съзнанието е будно.

През пръстите на дясната ръка ще изпратите енергията и тя ще образува един кръг и ще дойде към вас. През лявата ръка ще възприемате енергията по същия начин. Ще отправите мисълта си към съзнанието на всички добри хора по лицето на Земята, на които съзнанието е будно. Ще мислите за всички добри хора! Няма да се стремите да разберете в какво се състои тайната, няма да разсъждавате защо излиза вода през дупката на лейката – просто ще поливате цветята. Това упражнение ще го направите тъй, както бихте вдигнали една лейка и изливате вода.

Сега всеки един от вас трябва да стане проводник – да изпратите енергиите на Доброто към всички добри хора, да изпратите силите на Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата и Добродетелта. Тази енергия вие изпращате повидимому чрез тази физическа ръка, но има друга духовна ръка, по която идва енергията. Има три направления, но вие ще оперирате с тази физическа ръка.

Вдига се дясната ръка към изток с разтворени пръсти, лявата ръка – на лявото коляно. Като проектирате енергиите на Доброто през палеца, ще кажете:

Да се прослави Господ във всичките Свои дела!

(3 пъти) и после:

Да царува силата на Неговото Добро във всички добри хора!

(3 пъти)

С първия пръст (3 пъти):

Да се прослави Господ във всичките Свои Дела!

Да царува силата на Неговата Любов във всички сърца!

Със средния пръст (3 пъти):

Да се прослави Господ във всичките Свои дела!

Да царува силата на Неговата Правда във всички умове!

С безименния пръст (3 пъти):

Да се прослави Господ във всичките Свои дела!

Да царува силата на Неговата Истина във всички души!

С малкия пръст (3 пъти):

Да се прослави Господ във всичките Свои дела!

Да царува силата на Неговата Мъдрост във всички духове.

Сменят се ръцете: дясната ръка – на дясното коляно, а лявата – протегната напред към изток, малко нагоре, с разтворени пръсти. Повтарят се същите формули, както с дясната ръка, за всеки пръст.

Двете ръце – към Слънцето с отворени длани навън и лакти, опрени на коленете. Съберете след това пръстите на всяка ръка така, че да се допрат със съседните пръсти. След това съберете ги заедно една срещу друга в отвесно положение. Вдигнете си лактите от колената и прочетете Добрата молитва и след това следната формула (3 пъти):

Мир и Радост да цари в нас и във всички сърца.

Пътят на Божията Любов е осеян с всички възможности и условия за постижение.

Да бъде благословен Господ на Любовта в нашите души.

Проявеният Дух в Любовта, проявеният Дух в Мъдростта, проявеният Дух в Истината носи всичките блага на Живота на Единния, вечния Бог, извор на всички блага, в когото всичко се обединява.

С Господа, който живее в мене, всичко мога. Помощта не иде отвън, тя иде отвътре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...