Liudmila Публикувано 30 Март, 2025 Публикувано 30 Март, 2025 МОЛИТВА НА ТРИЕДИННИЯ БОГЪ I. Господи, да дойде Твоятъ Духъ върху моя духъ. Да изпълни сърдцето ми и душата ми съ Твоето присъствие. И да укрепи нозетѣ ми въ всѣка правда. Покланямъ се предъ Вѣчната Канара, отъ която съмъ отсѣченъ. Благословено е Твоето Име, Господи. Укрепи ме и въздигни ме, за да Ти служа съ веселие. II. Господи, Боже мой, да дойде Твоятъ Духъ и да просвѣти ума ми. Да освети сърдцето ми и да изпълни душата ми съ всѣка радость и веселие. Покланямъ се предъ Тебъ, Вѣчния Изворъ, Който всѣкога си ме поилъ. Умий нозетѣ ми, измий сърдцето ми, избѣли душата ми, за да съмъ чистъ и светъ предъ Тебе. Благословенѣ си Ти, Господи, Боже мой. III. Господи, Боже мой, да дойде Твоето благоволение върху моя духъ. Да изпълни сърдцето ми и душата ми съ благитѣ плодове на Духа. Да утвѣрди нозетѣ ми въ силата на Твоето присъствие. Покланямъ се предъ Твоя Вѣченъ Духъ, Който ме оживява и възкресява изъ мъртвитѣ. Пази ме, Господи, съ Светото Си Име, за да Ти служа съ радость и веселие и да бѫда едно съ Тебъ, Господи Иисусе Христе, както Ти съ Отца. Аминъ
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване