Jump to content

VII. УЧИТЕЛЯТ И РУСИЯ


Recommended Posts

VII. УЧИТЕЛЯТ И РУСИЯ

 

„Евреите на времето отхвърлиха Христа и дойдоха последствията. Днес са разпръснати по целия свят. И плащат кармата си за кръвта на праведните.

 

Болшевиките в Русия днес отхвърлиха Христа и дойдоха последствията. Загинаха милиони в гражданската война и още толкова милиони ще загинат допълнително. В Русия, комунистическа Русия ще станат промени. Те ще приемат в бъдеще Новите Идеи. Питат: дали Русия ще изпълни своята духовна мисия? - Да, тя ще я изпълни. Тези, които сега управляват в Русия са все еврейските книжници, равини, фариоти. В Русия сега управлява Юда Искари-отски. Това, което сега става в Русия е предателство на християнството. Това правителство в Русия е управление на Юда. Сега ще възтържествува в Русия Христос.

 

Това, което казвам е за посветените, само те трябва да го знаят. То не е нещо, което да се говори на невежите. Защото невежите хора навсякъде са опасни."

 

Запитват: Кога ще започне вселяването на пророците, на онези светли същества? Учителят отговаря: „То е започнало вече!"

 

„Болшевизъм в Русия дойде от Англия и Германия. Сега ето какво ще стане. Русия ще изпрати болшевизма в Германия и Англия. А тя ще приеме духовното. Русия сега отглежда незаконно роденото дете на Запада. Не е до-раснало още да се пусне да ходи по света, но ще му дойде времето.

 

Бялото Братство е създало земята. То си има свои членове във всички страни на земята и всичко държи в ръцете си. Ще стане не това, което този или онзи иска, но ще стане това, което е решило Бялото Братство.

 

Ще победи плана на Бялото Братство. Няма сила, която може да се противопостави на Бялото Братство." (Това са разговори на Учителя в първите години).

 

БЪДЕЩЕТО НА СЛАВЯНСТВОТО

 

„На българите и Славянството не е определено да имат някакви успехи чрез войни. Защо? Защото Божият Дух днес работи в тях и Той изключва този метод за разрешаване на противоречията чрез войни."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...