Jump to content

ПРАВИ ИЛИ КЪДРАВИ КОСИ


Recommended Posts

ПРАВИ ИЛИ КЪДРАВИ КОСИ

Космите на праведния човек са прави. И като прекараш пръстите си в косата му, ще знаещ че този човек живее добре. 69-177.

 

Жените пък горят косите си с разни електрически машини, да ги къдрят. Това свобода ли е? Ще кажете, че правите това, за да бъдете красиви. Който иска къдрави коси, да отиде при негрите, да научи изкуството, по естествен начин да се къдри. Къдравите коси имат отношение към чувствата на човека. Хора, които имат къдрави коси, са крайно упорити. Намислят ли да направят нещо, никой не е в състояние да ги разубеди. Както космите им не се поддават на гребена, така и те не се подават на чужди съвети. Не е лесно човек да се справи с къдравите си коси. За да се възпита такъв човек, трябва да се възпитават всичките му косми, един по един. Това са 250 хиляди косми. Не е лесна тази работа. 146-129.

Който има къдрава коса, слуша първо сърцето си, а после ума си; който има гладки, прави косми на главата си, слуша първо ума си, а после сърцето си. Това са два строго определени типа. И двата са добри. 89-112.

Когато косата на някой човек отпред е малко къдрава, това показва, че в задната част на мозъка той има много положителна енергия. Ако има и друг някой с такава коса, тия двама души не могат да седят на едно място - между тях се явява едно отблъскване. 75.30-231.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...