Jump to content

РЕВМАТИЗЪМ


Recommended Posts

РЕВМАТИЗЪМ

1. Ако имате ревматизъм на коляното, всяка сутрин ще шибате коляното с китка коприва. Това ще правите на ден 4 пъти или най-много 10 пъти и ревматизмът ще изчезне. Хубаво е да ходите сами да си берете коприва. Това действа лечебно. Когато ходиш между коприва, имаш особени чувства, не е когато ходиш между други растения. Чувстваш, като чели те заобикаля пихтия.

2. Горещи памучни компреси.

3. В хубав горещ слънчев ден ще турите диня на слънце да се пече и след това ще я изядете. Дините действат здравословно.

4. Слънчеви бани.

Ако страдаш от ревматизъм, стопли вода, измий краката си, слабините и кажи: “В името на Божията Любов, ревматизмът ми да ме напусне”.

За ревматизъм вземи седем глави червен лук, нарежи ги и счукай ситно. Тури в тях 25 грама сол и наложи на стъпалата на краката си и го дръж 10-12 часа. През това време ще усетиш малко сърбеж. Сутринта ще махнеш лука и ще усетиш микроскопическо подобрение на краката. Ще направиш още два такива компреса след това.

Най-напред човек ще се научи да мисли. Всеки ден при ревматизъм ще казваш: „Днес е по-добре, днес е по-добре.” Няколко хиляди пъти ще кажеш това, но не непрекъснато. Едновременно печене на слънце.

Боли, но ще се учите на търпение. При ставния ревматизъм е дошъл един по-нисш живот и затова има болки. Вие ще го изгоните. Вие сте генерал. Ще кажете на войниците да ви слушат. Кажете: „Кръгом!” Веднъж, дваж, хиляди пъти, всеки ден, цяла година като казвате, ревматизмът ще ви напусне. На всички ревматично болни казвам да пеят постоянно: „Аз ще бъда здрав.” На крака, на рамото, на гърба - ще пеете. Ако болките престанат, това значи, че правилно пеете.

Имате например ставен ревматизъм - писано е кармически вашият крак да се осакати и той ще се вдърви - това е кармата. Но вие се обръщате към Бога; „Господи, ако ме избавиш, аз ще живея добре. Тези прегрешения, които досега съм правил, няма да ги правя.” И кракът ти ще се подобри.

Органически и полуорганически чужди вещества, наслоени в ставите - това е равматизмът. Дойде ли повече кръв на болното място, тези вещества се отстраняват. Може да се опита и методът с изпотяването, за да се премахне ревматизмът. Болното място трябва да размърдаш с нещо топло, за да се отстранят чуждите вещества.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...