Jump to content

ПЕСНИ НА БЯЛОТО БРАТСТВО - 1999г.


Изображения

Информация за програмата:

За настоящото електронно издание

 

Тази PDF версия на песнарката е оптимизирана за ползване през електронни устройства – компютри, таблети и смартфони:

 

• Файлът е преминал през Optical Character Recognition, което позволява търсене на думи и фрази чрез комантада Find.

•Всяка песен може да бъде достъпвана бързо чрез панела с отметки Bookmarks, който е настроен да се зарежда при отварянето на файла – подобно на електронно съдържание.

 

•Търсенето и преминаването между песните се улеснява и от добавената първа страница във файла, която представлява азбучен указател на песните. При кликване върху дадена песен, се зарежда самата песен от тялото на документа. Съответно, заглавията на песните в документа при кликване връщат към азбучния указател, за да може отново бързо да се избере и достъпи следваща песен.

 

ВАЖНО: Гореизброените функции може да не работят, ако PDF файлът се отваря от програма или приложение, което не е разработено от Adobe. Ето защо, за най- пълноценно използване на този ресурс, използвайте следните безплатни програми:

 

•За компютри: Adobe Reader

•За Android мобилни устройства: Adobe Acrobat Reader

•За iOS мобилни устройства: Adobe Acrobat Reader

 

Ако друго приложение отваря PDF файловете на устройството ви, ще трябва да обмислите дали да не промените настройките за отваряне на файлове с разширение .pdf

 

При наличие във векторен формат на изходните файлове, от които е отпечатана книгата, е възможно да се създаде версия с подобрено качество и значително по-малък обем.

 

Ако този начин на ползване на песнарката се окаже удобен за повече хора, може тя да се допълни с още песни.


×
×
  • Създай нов...