Jump to content

Liudmila

Потребител
  • Мнения

    38
  • Регистрация

  • Последно посещение

  • Печеливши дни

    3

Liudmila последно спечели на Февруари 8

Liudmila има най-харесваното съдържание!

Относно Liudmila

  • Рожден ден 4.03.1978

Contact Methods

  • Website URL
    https://stihi.ru/avtor/trostyanskaya

Profile Information

  • Пол
    Жена
  • Населено място
    Россия
  • Interests
    Поэзия
    Музыка
    Душа и Дух
  • Отговорете на въпроса
    1864

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Постижения на Liudmila

Отличен работник

Отличен работник (3/3)

7

Обществена Репутация

Статус на потребителя

Виж всички статуси на Liudmila

  1. Ти трябва да разбираш закона. Ти не може да лекуваш един човек, ако не влезеш в него. Или най-малко, ти трябва да вземеш неговото болезнено състояние. Ти мислиш, че може да лекуваш някого. За да можеш да го лекуваш, ти трябва да почувствуваш каква е неговата болест и да можеш да я носиш. Ако не почувствуваш, ти не може да лекуваш. Има вибрации в света. Всички болести имат особени вибрации: понижение на трептенията и повишение на температурата, съкратяване мускулите при окото. При здравословното състояние имаме други трептения. Следователно всякога трябва да повишим трептенията на тялото и на температурата. Има една температура, която трябва да се повиши. Туй става с известни мисли или формули, които човек като внесе, той изменя [вибрациите], откъдето и да са. Или някоя хубава картина, или вечерно време може да излезеш в някоя ясна нощ и да видиш нещо, някоя звезда да ти направи силно впечатление, да остане в ума ти. В това отношение за нашето състояние небето е цяр. Онези хора, които са обезсърчени, постоянно гледат към земята. Онзи, който е обезсърчен, като погледне небето, почва да мисли за звездите, за тяхната светлина, някои са сини, някои са червени... Човек вечерно време от звездите може да вземе достатъчно светлина, с която да лекува една [своя] болест. Тя носи това, което трябва на хората.

    Може да направите следния опит. Вземете чесън, изваждате го вън в някое шише. Когато някой заболее от неврастения или анормално състояние, този чесън го поставяте цяла седмица вън, когато нощите са ясни, за да може чесънът да възприеме светлината от звездите. Като се дава този чесън с лъжичка и болният се лекува. Светлината, възприета от чесъна, като влезе в човека, помага. Но трябва да знаеш как да го направиш. Всеки може да вземе чесън, всеки може да го тури. Трябва да знаеш (всяка нощ си има своето време) как да го направиш.

     

    „Благословен Господ Бог наш“

    Тайна молитва

    19-а неделна беседа,
    държана от Учителя
    на 11.II.1934 г., 10 ч сутринта,

     


     

×
×
  • Създай нов...