Albena Публикувано 12 Август, 2011 Сподели Публикувано 12 Август, 2011 "Моя Мир ви давам" (Евангелие от Йоана 14:27) Формула 148 Господа, душата ми желае да дойде Мирът във всичката си пълнота. Формула 149 Мир, Мир, Господи, просим! Разумност, светлина и сила в умовете на человеците. Формула 150 Със Светлина и Мир в живота, Светлина и Мир - за слава Божия на Земята. Формула 151 Господи, нека Твоят мир и Твоята радост бъдат винаги с нас, за да могат сърцата и умовете ни да просветнат и да Ти служим с всичкото си сърце, с всичкия си ум, с всичката си душа и сила. Формула 152 Мир. Мирът носи Божията радост. Формула 153 Милостта Божия да пребъде в нас през всичките дни на нашия живот. Формула 154 Мерухим, Мерухим, Мерухим. Али Бехар. Махатма Аум. С този ключ ще призовавате Духа на вдъхновението. Формула 155 Да дойде Божият мир във всяка човешка душа, която живее в Божието Велико Слово. Нека всички да се обединят и да работят в името на Единния и Вечен Бог! Формула 156 Ако нарушиш мира си, повтаряй си думите: Аз имам вътрешен мир! Формула 157 Мирно ще легна и спя, защото само Ти, Господи, правиш ме да живея в безопасност. формула 158 Всеки ден казвайте: Искам да изгладя всички спорове, всички недоразумения, които са възникнали между мен и Бога, както между мен и ближния ми, и да върша Волята Божия. Формула 159 Днес трябва да бъда кротък и смирен заради Онзи, Който ми е дал живота. Формула 160 Да се изпълнят душите с любов, радост, мир. дълго-търпение, милосърдие, вяра, кротост, Въздържание. Формула 161 Божият Мир и Божието благословение да залеят цялата Земя. (три пъти) Формула 162 Божията благост и милост да посетят и помилват всяка човешка душа. (три пъти) Формула 163 Господи, да възрастне в мен всичко онова, Божественото, което е вложено в мен преди създание мира. Формула 164 Бог е най-голямата сила в света! Бог е най-верният ни приятел! Бог е най-Великото благо на Земята! Формула 165 Бог да живее в нас и ние да живеем в Бога. И Любовта да бъде една силна връзка помежду ни. Не само между нас, но между всички на Земята. И не само между всички на Земята, но и между всички на Небето. И всички да бъдат едно. Амин. Формула 166 Господи, затвори вратата на злото! Господи, дай Мир и Светлина на всяка душа. Да пребъде Божият Мир, да изгрее Божията Радост и Божието Веселие в нашите сърца. Формула 167 Великата Божия Любов зове всички человеци да се опознаят като братя и да носят Знамето на Мира. (три пъти) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване