Albena Публикувано 17 Октомври, 2011 Сподели Публикувано 17 Октомври, 2011 № 44 [гр. Бургас, ] 5 ноемврий 1900 г. (10 ч. и нещо пр. обяд) Съобщение на Пеню и Тодор „Аз, Гавраил, пратеник Божий. Възкликнете и възвеличете Господа за Неговите велики милости. Ето, Духът Му ще се излее върху вас, и то скоро. Сега ще стоите препасани като войници Христови. Господ няма да ви остави в това униние. Ей, Господи, именно за тази любов ще Те хвалят твоите чеда. Гледайте, рабчета, по с предпазвание да ходите. Аз ви нося вестта, и то радостна — не бойте се. Бог от великите Си милости не ще ви лиши. Не бойте се, защото вий ще победите света. Желанията ви ще изпълни Бог. Хвалете Господа на всяко време и място." — Да изпратим ли пари за Тодоровата сестра, за да дойде? „И туй е желанието Божие. Бдете и молете се и изпитвайте се стоите ли на обещанието си. Отивам си, мои любезни. Сбогом, аз съм всякога с вас. " Бр. Дънов, чакаме за твоите братски съвети. Добре сме в Господа засега. С поздрав. Верни в Господа, твои: Пеню и Тодор Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване