Jump to content

01 - ЯСНОВИДСТВОТО НА ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ


Iskri4ka

Recommended Posts

ЯСНОВИДСТВОТО НА ЛЮБОМИР ЛУЛЧЕВ

         Той имаше качества и дарби и никой не можеше да ги отрече. Те се проверяваха от тези, към които бяха изречени.

         След като бе задържан Любомир Лулчев от комунистическата власт и след като започна съдебния процес срещу онези, които са управлявали България, във вестниците се публикуваха съобщения, че Лулчев е обикновен гадател. А това не е вярно. Той имаше знания, но за какво ги използваше, това е друг въпрос.

         Ето една изрезка на в-к „Отечествен фронт" за „Гадателят Лулчев".

„НЕУРАВНОВЕСЕНИ ХОРА И „ГАДАТЕЛИ" ПО ЗВЕЗДИТЕ СА

РЪКОВОДЕЛИ СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ"

         „Давайки сведения за другите царски съветници, Груев заявява, че привърженици за една прогерманска политика са били арх. Севов и Генчев. Архитект Севов бил въведен в двореца от Генчев и от 1938 год. той бил един от най-доверените хора на царя. Царят го приемал всеки ден и по всяко време, когато дойде. Използувал го за връзка с всички министри и политически лица, вземал участие при посочването и назначаването на нови министри.

         За дъновиста Лулчев каза, че не го познавал добре, но че чувал, за неговото грамадно влияние върху царя. При всяко по-голямо събитие и пред всяко по-важно решение на царя се съвещавал с него. Лулчев бил всякакъв гадател, познавал бъдещето по почерка, по линиите на ръцете и по звездите. По-положително нещо за това не можел да каже, защото връзките на царя с частните лица се пазели в тайна дори и в двореца".

         Вестник „Отечествен фронт", бр. 93/21.XII.1944 год.

         А ще поместим от книгата на Ангел Томов „Ясновидските предсказания и науката" от 1930 год. от стр. 77-83 за главата предназначена за него. Тогава ще разберете една част от неговите способности.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...