Jump to content

ВТОРИЯТ КРАК НА ДЯВОЛА ТЪПЧЕ И НА ДРУГИТЕ МЕСТА ЖЕНИХЪТ


Recommended Posts

ВТОРИЯТ КРАК НА ДЯВОЛА ТЪПЧЕ И НА ДРУГИТЕ МЕСТА 

ЖЕНИХЪТ

         Ето ви примери как работи Духът на Истината в Словото на Учителя Дънов и как се отпечатват оригиналите от Словото Му. Ето ви примерите как работи Духът на Заблуждението чрез своите слуги, които пък работят срещу Словото на Учителя.

         Подобни, различни случаи имаше и в другите места в страната. Един необикновен пример бе този, как един приятел бе организирал набирането на оригинала, който му бях дал. Половината работа бе свършена отлично. И в този момент се оженва за една литераторка, която се намесва в работата му и започва да редактира целия текст, като променя оригинала. Значи какво се случи? Духът на Заблуждението намери своя слуга и чрез жена, която му бе вкарана като съпруга в леглото, го промени отвътре и той й разреши да промени оригинала. Тук вкараха съпруга в леглото да го превземат отвътре и той се предаде. Изпрати променения текст. Но небето се намеси и онези, които трябваше да странират и да извършат последния етап видяха промененото Слово и работиха три месеца докато възстановят оригинала. Накрая годишнината излезна под печат. Това бе годишнината от 1938-1939 год. на Общия окултен клас под заглавия „Славата Божия, Царството Божие и Волята Божия", том I и „Силата на Мисълта", том II през 1998 год.

         Женихът бе Ясен Димитров от Разград, който набра материала, който му бе даден на 23.XI.1996 год. за компютърен набор чрез протокол. Съгласно точка 4 от протокола, която гласи, че „се предава с едно единствено условие да бъде набран текста по оригинал". Духът на Заблуждението се намеси, попречи на работата му и му обърка живота чрез тази женитба. Проверете след време дали е така. Проследете драматичните развръзки, които следват.

         Двете сестри близначки Меглена и Теодора Шкодреви от Габрово работиха месеци да възстановят оригинала. Бяха подложени под ударите на Духът на Заблуждението. Беше направен пробив и те отбелязаха, че са редактори на тази годишнина, което означаваше, че са променили оригинала. И така се отпечати. А истината е, че Ясен Даскалов набра текста, а двете сестри Шкодреви, направиха коректурите и странираха текста. И като похлупак на всичко сбъркаха годината на първа страница и бе отбелязано в двете книжки 1939-1940 год., което бе грешка предизвикана от намесата на Духът на Заблуждението. Истината е, че е 1938-1939 год. И не знам как се намеси Небето и то чрез външен човек, че на корицата на двете книжки бе изписано оригиналното заглавие и точната година 1938-1939 год. Ръката на Небето!

         Днес двете сестри продължават да работят по програмата, защото имат качества и имат моето доверие. А тук описахме случки и събития за да покажем, че Духът на Заблуждението не стои празен, той работи и в провинцията и то от град на град. И той се реализира чрез своите слуги. А Духът на Истината е в Словото на Всемировия Учител Беинса Дуно.

         Амин.

         26.03.1999 год.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...