Jump to content

ПРИРОДАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА


Recommended Posts

ПРИРОДАТА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Между външните явления в Природата и явленията, които стават в човешкия организъм, има известно съответствие. Затова е казано, че човек е МИКРОКОСМОС. ветото място - 42)

Бъдете в хармония с разумната Природа, която е предвидила всички ваши нужди и ги задоволява. етоди за самовъзпитания - 214)

Иска ли човек да поддържа здравословното състояние на организма си, той трябва да бъде във връзка с разумните закони на Природата и да им се подчинява. ветото място 43)

Ние хората на Земята, трябва да следваме, през живота си, пътя на растенията, те разбират закона за растенето по-добре... Когато растенията усетят, че потенциалната енергия почва да се проявява и да приижда към Земята, те напъпват, приготовляват се, а като се усили тя, те се разлистват и най-сетне разцъфтяват и завързват... Човек трябва да отвори чувствата си с обич към тази животворна сила, която го обгръща, за да може да приеме нейното благотворно влияние за освежаване на своите мисли, чувства и сили. (В царството на живата природа - изд. - 1933 г. - 10)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...