Jump to content

ЗОРАТА


Recommended Posts

ЗОРАТА

Ставайте сутрин рано, преди изгряването на Слънцето, да приемете неговото благословение и след това да започнете работата си. се що е писано 152)

Преди няколко години още казах на българите да излизат сутрин (преди изгрев на Слънцето) да се молят на Бога под открито небе. (За съдба дойдох - изд. – 2006 г. -26)

Да се помолят на Бога, да му благодарят за живота, за здравето и за благоденствието, което им е дал. (За съдба дойдох - изд. – 2006 г. -27)

Щом се пукне зората, ще станеш, ще се изправиш и ще чакаш най-малко половин час; след това Господ ще се покаже на твоето лице, ще почерпиш от Него сила, енергия, здраве и през целия ден ще бъдеш бодър и силен да работиш. (Духът и плътта - 119)

Отиваш да посрещаш Слънцето. Не отивай да го посрещаш, когато то вече е излязло четири пръста над хоризонта. Ти трябва да си на първия лъч, който се покаже. Той е най-важният. Той е царският син. Не си ли там, другите не струват. Не видиш ли него, ти си изгубил изгрева на Слънцето. Него хвани, другите не ти трябват. Ти вземи него, и се върни дома. (Високият идеал - 1 беседа – 5)

Всичко каквото може да се вземе и което може да се ползва е преди и при изгрева на Слънцето. През деня каквото се вземе са триците. (Мисли за всеки ден – 19.03.1991)

Зората дава на човека такива енергии, каквито никоя друга сила не е в състояние да му даде. осока на растене - 63)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Share

×
×
  • Създай нов...