Jump to content

РАБОТА ЗА ЛЕКУВАНЕ


Recommended Posts

РАБОТА ЗА ЛЕКУВАНЕ

Вие сега не разбирате, защо човек трябва да работи. Работата е музика. Ако искаш да се лекуваш, ще работиш през май и юни. Мине ли май и юни, не бутай земята. Ако искаш да се лекуваш, през май и юни работи, копай земята. Тогава теченията слизат от Слънцето, минават през екватора от долу, отделят се към полюсите. Особено към северното полушарие върви едно течение. Ако вземеш една мотика, или бел, или лопата, като работиш, тази енергия през лопатата минава в тялото. И както всички растения през май и юни се обличат с най-хубавата дреха, така и вие може да се ползвате от тази енергия. Ти ако през май половин час работиш с лопатата, ако те боли кракът или стомахът, или бъбреците те болят, работи! Свещен е трудът през май. Не целия ден да работиш, половин час е достатъчно, за да се лекуваш. Тук една сестра я болеше кракът, като поработи, в половин час изчезна болката. (Наука за живота - 134)

Та сега, на всинца ви препоръчвам най-малко по половин час през май и юни да копаете, да работите земята... Ако нямате ваша градина, идете в градината на вашия приятел, като помагате на градината на вашия приятел, ще си помогнете и на вас. (Наука за живота - 191)

Но в един ден не става. Предупреждавам ви. Свещено ще работите! Ако не работите, не се меся в болестта. През май и юни ще считате половин час работа за ден на свещено (работене). Мястото трябва да е свещено, да не бъде дето хората минават. Ще имаш една градина, 4 ÷ 5 декара. Братя и сестри ще се наредят, ще направят едно гимнастическо упражнение, което е за лекуване. То е, за които са болни или нямат разположение, главоболие имат. (Наука за живота - 184)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...