Jump to content

ИЗПОЛЗВАНЕ ВНУШЕНИЕТО


Recommended Posts

ИЗПОЛЗВАНЕ ВНУШЕНИЕТО

Дали съзнават, или не, всички хора си служат с внушението като метод за работа. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 33).

Като закон, внушението има смисъл, когато се прилага за придобиване на нещо положително, за създаване на нещо добро в характера на човека, (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 33).

Сегашните хора проявяват чрез внушение подтиците на миналите по-коления. Бъдещето поколение ще прояви подтиците на сегашното поколение. За да не се реализира злото на миналото, нито на бъдещето, превръщайте злото в добро. Чрез молитва, чрез мисъл, чрез добър и правилен живот. (възможности ЗА ЩАСТИЕ - 227).

Внушението е оръжие, чрез което човек може да воюва със злото, с отрицателните сили в света. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 33).

Ако някой ваш приятел се е обезсърчил и се страхува, че няма да издържи изпита си, вие го насърчавате, внушавате му, че ще свърши добре изпита […]. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 39).

Щом човек има недъзи, ще знаете, че е станало отбиване на енергията от правилния й вървеж, поради което, чрез закона на внушението, трябва да я върне в правия й път. (мок – iv г. – 24 лекция - 14).

По закона на внушението сега някой правят муските. В малко вода може да турите само една хилядна част от използваната сол, за да излекувате болния, стига да вложите в нея своята добра мисъл. (СИЛА И ЖИВОТ - ІІ том - изд. 2006 г. София - 126).

Закона на внушението е необходим и с него ние ще успеем, ще се повдигнем, ще бъдем добри. (СИЛА И ЖИВОТ - ІІ том – изд. 2006 г. София - 126).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...