Jump to content

Гладуване и жадуване за Любовта


Recommended Posts

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЛЮБОВТА

19 Гладуване и жадуване за Любовта

Друг метод за развиване на Любовта е да се събуди във вас велик копнеж да гладувате и жадувате за нея, както цветето за животворната влага и слънчевите лъчи. Който гладува и жадува за Любовта, наситен ще бъде.

Практически метод за развиване на Любовта е и следният: посади няколко черешови дръвчета. Отглеждайте цветя, особено червени или с други краски. След две-три години ще почувствате едно много приятно чувство на Любов. Това е един практически метод за развиване на Любовта. Посаждайте също дини или други плодове.

Всяко растение има в себе си скрити сили. Така фикусът внася спокойствие в човека. Ако искате да станете активни, отглеждайте череши. Ако искате да развиете вярата си, отглеждайте сини сливи. И изобщо, ако искате да се развивате, отглеждайте плодни дървета, цветя, зеленчуци. Поливайте плодните дръвчета и си казвайте: “Както поливам дърветата, тъй и Господ да излее своето благословение върху мен”. Човек, който е готов да полее няколко дръвчета, е готов и на много хора вода да донесе. Верният в малкото, е верен и в многото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...