Jump to content

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С АНГЕЛИТЕ - ПОСЕЩЕНИЯ


Recommended Posts

ПОСЕЩЕНИЯ

Вие, най-първо, като цветята ще цъфнете, после ще дадете аромат. Ангелите минават около вас и ще се спрат. (НАЙ-ЛЕСНОТО - 222)

Ще кажете: Де са Ангелите? - Някои от вас съставляват малкото пръстче на Ангелите и когато някой Ангел реши да употреби твоята воля, ти ставаш мек, нежен, и тогава те хваща страх, че си на пръстта на Ангела, а утре, щом те остави свободен, казваш си: Слава Богу, свободен съм. Но след това може да те тури на другия си пръст. Ап. Павел казва, че сме удове на едно тяло, което е Христос. (БЕСЕДИ, ОБЯСНЕНИЯ И УПЪТВАНИЯ ОТ УЧИТЕЛЯ - 1921 г. - 14)

Как познавате, че вашият Ангел ви е посетил? - По радостта, която изпитваме. Щом започнете да плачете и да страдате, Ангелът ви е напуснал. Ако ви посети пак, отново ставате радостни и весели, въодушевявате се от необикновени идеи; когато Ангелът ви се отдалечи от вас, вие изгубвате радостта си, влизате в областта на обикновените идеи и казвате, че всичко с вас е свършено. Ангелите посещават хората по невидим път, като им предават своята разумност и светлина, както огънят предава топлината си на добрите проводници. (МЕТОДИ ЗА САМОВЪЗПИТАНИЕ - 180)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...