Jump to content

АНГЕЛИ НА ЗЕМЯТА


Recommended Posts

АНГЕЛИ НА ЗЕМЯТА

Кога ще дойдат Ангелите в света? От вас зависи. (СИЛА И ЖИВОТ – ІІ том - изд. 2006 - 369)

Днес вече слизат и възлизат Божиите Ангели - нова култура се ражда, ново сближаване става между хората и народите. (СИЛА И ЖИВОТ - II том - изд. 2006 - 365)

Много Ангели и адепти, облечени в костюми на обикновени хора, се срещат навсякъде по Земята - в големите градове като Лондон, Париж, Берлин, София и др. На вид са обикновени хора, но дават насока на всички същества и са капацитети по разни въпроси. (АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША - II том - 75)

Казвате: „Ние досега не сме виждали Ангели”. Ангели колкото искате има по Земята. Когато се давиш в някоя река и се хвърли някой и те спаси, извади те от водата, не е ли Ангел? Намираш се всред опожарена къща, някой се хвърли вътре и те измъкне изпод огъня, това не е ли един Ангел? Той се радва заедно с вас, че е успял да ви спаси. Всеки човек, който в най-усилено време ти е помогнал, той е Ангел. (СВЕЩЕНИ ДУМИ НА УЧИТЕЛЯ – ІІ том - 109)

Ангелите са същества толкова напреднали, че имат ред помощници и вместо той да дойде, ще прати някой от своите помощници на Земята. И напредналите хора са ученици на ангелите. (ЗАПАЛЕНА СВЕЩ - 216)

Който мисли право, той е Ангел. (УСТОЙЧИВИ ВЕЛИЧИНИ - 234)

Всеки от вас може да стане Ангел, като прави добро... Щом носи доброто, вече има условия за него... Казвате „Ние ще станем Ангели за бъдеще.” Това не е нищо чудно. (РАЗУМНИТЕ СЪЩЕСТВА - 43)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...