Jump to content

ЗАВЕТЪТ НА ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ НА СВЕТЛИНАТА


Recommended Posts

ЗАВЕТЪТ НА ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ НА СВЕТЛИНАТА

(СПЕЦИАЛНА КНИЖКА ЗА РАБОТА С ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ)

Речта, която сега ще започна да ви давам, е чистото Слово Божие, предавано, говорено и опитва но от хиляди години. То са стихове от книгата Господня, така систематически извадени и наредени, щото при внимателно и благоговейно прочитане произвеждат всички краски, необходимо нужни за духовното подигане и усъвършенстване в пътя Господен. Аз ще прочета всичко, което Духът е стъкмил за вас, и това, което тук прочета, ще се сформирова и отпечата в особена книжка, която ще ви се раздаде за упражнение ... Всички тези стихове са извадени по ръководството на Христа, затова винаги, когато ги употребявате, Господ ще ви бъде на помощ ... Всичките тия неща са Негови думи и когато започнете да работите с тях, вие ще имате сила, но първо трябва да се очистите от греха. (ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ БЕИНСА ДУНО И ВЕЛИКО TЪPHOBO - І том - 215, 216).

Христос иска по един много прост начин да употребите тия краски. Да кажем, че някой от вас мрази: той ще прочете тая краска, тия стихове, които ще му доставят Любов. (ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ БЕИНСА ДУНО И ВЕЛИКО ТЪРНОВО - І том - 218).

Написаните стихове от Библията са лъчите на светлината и нея ние ще я използваме. И ще започнем от ума към тялото си; то е Христовият закон и Духът ще ви каже и открие по-дълбоките работи в живота, които работи не се казват, и ще се дават непосредствено чрез Духа ... Всички да отворим прозореца. на нашата душа, та да може да влезе светлината и я озари. (ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ БЕИНСА ДУНО И ВЕЛИКО ТЪРНОВО - І том - 219).

И преди да започнете вашите упражнения, питайте се имате ли някакво неразположение и ако имате, употребявайте розовата краска и четете съответстващите стихове. Най-първо трябва да се възстанови вашият мир, защото само тогава ще можете да действате. (ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ БЕИНСА ДУНО И ВЕЛИКО ТЪРНОВО - І том - 242).

Този метод е метод Христов и като такъв резултатите му ще бъдат прекрасни, при все че повидимо са много прости. (ВСЕМИРОВИЯТ УЧИТЕЛ БЕИНСА ДУНО И ВЕЛИКО ТЪРНОВО - І том - 242).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...