Jump to content

ЗОРАТА


Recommended Posts

ЗОРАТА

Ставайте сутрин рано, преди изгряването на Слънцето, да приемете Неговото благословение и след това да започнете работата си. (ВСЕ ЩО Е ПИСАНО - 152).

Зората дава на човека такива енергии, каквито никоя друга сила не е в състояние да му даде. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 68).

Щом се пукне зора, ще станеш, ще се изправиш и ще чакаш най-малко половин час; след това Господ ще се покаже на твоето лице, ще почерпиш от Него сила, енергия, здраве и през целия ден ще бъдеш бодър и силен да работиш. (ДУХЪТ И ПЛЪТТА - 119).

Иска ли човек разумно да използва енергиите на Слънцето, той трябва да излага гърба си на ранните слънчеви лъчи, още преди изгряването на Слънцето. Енергиите, които ще приеме по това време, се равняват на енергиите, които би приел, ако се излага цял ден на Слънцето. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 68).

Даже и в облачно време можете да излизате преди изгряването на Слънцето и да концентрирате мисълта си в посока на изгряващото Слънце. Облаците пречат само да видите Слънцето, но неговите жизнени енергии минават и през тях. Никаква външна сила не е в състояние да противодейства на слънчевите енергии. (ПОСОКА НА РАСТЕНЕ - 68).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...