Jump to content

ТОПЛИНАТА И СВЕТЛИНАТА


Recommended Posts

ТОПЛИНАТА И СВЕТЛИНАТА

Светлината, топлината и силата са Божествени условия, чрез които нещата се постигат лесно. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 246).

Светлината и топлината са подбудителни причини във висшите светове. Чрез тях разумните същества регулират силите на физическия свят. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 11).

Дръжте се за великото Слънце на живота, да приемете от него светлина и топлина, да бъдете добри и разумни. (ЗАКОНИ НА ДОБРОТО - 326).

Светлината и топлината в света са течения, които се движат с голяма бързина. В такъв случай, ако ти подпушиш светлината и топлината, те ще ти създадат най-големите страдания... Следователно, нямате право да подпушвате онова, което тече. Защо? Защото всички течения са природни и трябва да ги оставим свободно да си текат. (ПЪТЯТ НА УЧЕНИКА - 49).

Всяка болест се дължи на недостатъчна светил на в ума, на недостатъчна топлина в сърцето и на недостатъчна сила в организма. Когато светлината, топлината и силата се намалят, болестта иде. Когато светлината, топлината и силата се увеличат, здравето се увеличава. - По кой термометър става увеличаването на топлината: по Целзий или по Реомюр? - Нито по единия, нито по другия. Увеличаването на светлината, топлината и силата е микроскопично, с никакъв уред не се измерва. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 94).

Като приложите Любовта в живота си, тя ще урегулира топлината и светлината във вашия вътрешен живот. (ДВИГАТЕЛИ В ЖИВОТА - 89).

Бъдещето е векът на човешкото сърце. Енергията, която излиза от човешкото сърце, ще осветява и отоплява света. (ПРАВЕДНИЯТ - 24).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...