Jump to content

Учителят Дънов в живота ни


Recommended Posts

Здравейте, приятели. Мога да ви кажа, че словата на Беинса Дуно в някаква степен са ми повлияли позитивно през годините - поведение, още повече светоусещане.

Ще ви споделя за присъствието му в сънищата ми. Първият път беше преди няколко години - с Учителя бяхме на една и съща правоъгълна маса. Той стоеше срещу мен, в бяла дреха. Безмълвен.

Вторият път беше наскоро. Учителят ме беше хванал за дясната ръка и вървеше пред мен. Аз - малко зад него. Влязохме в някаква зала, където имаше и други хора. Вървяхме към зала. Говорех на Учителя, питах го разни неща - той мълчеше, не ми обръщаше внимание, не ме и погледна. Това не ме обиди. Щяхме да слушаме духовна лекция. Билетите бяха на цени 8 или 11 лв. - такива суми ми се въртят в ума, не помня точното число. Учителят седна един ред по - надолу от мен, но така че седалките ни да са почти една до друго. Беше малко в ляво от мен. В дясно от мен на съседната седалка беше седнала слаба висока сексапилна изкусителна жена, брюнетка. Тя започна настойчиво да ме съблязнява. В началото я отблъснах. Опитвах се да се концентрирам върху духовната лекция. Но тя победи. Навих се да се срещнем в жилището ми. Това и предложих и тя прие. В следващия момент преждевременно се бях озовал в дома на едни роднини, недоизслушвайки духовната лекция. Лежах на леглото. В стаята влезе изкусителката. Но нищо не стана между нас. Появи се дебеличка руса жена, която в съня ми беше гадже и тя провали греха. Русата легна на леглото при мен и аз я гушнах. Не съм сигурен, но и чернокосото изкушение може също да е легнало на леглото и да съм го прегърнал заедно с русата. Жалко, че не изслушах лекцията до край. Първата част на този сън е едно от най - хубавите неща, които се е случвало в сънищата ми - Учителят да ме води за ръка.

Споделете за ваши сънища, видения, предчувствия, трансформации свързани с Учителя и преподаваното от него светло учение.

Бог да ви благослови.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...