Jump to content
Иво

Учителят Дънов в живота ни

Recommended Posts

Здравейте, приятели. Мога да ви кажа, че словата на Беинса Дуно в някаква степен са ми повлияли позитивно през годините - поведение, още повече светоусещане.

Ще ви споделя за присъствието му в сънищата ми. Първият път беше преди няколко години - с Учителя бяхме на една и съща правоъгълна маса. Той стоеше срещу мен, в бяла дреха. Безмълвен.

Вторият път беше наскоро. Учителят ме беше хванал за дясната ръка и вървеше пред мен. Аз - малко зад него. Влязохме в някаква зала, където имаше и други хора. Вървяхме към зала. Говорех на Учителя, питах го разни неща - той мълчеше, не ми обръщаше внимание, не ме и погледна. Това не ме обиди. Щяхме да слушаме духовна лекция. Билетите бяха на цени 8 или 11 лв. - такива суми ми се въртят в ума, не помня точното число. Учителят седна един ред по - надолу от мен, но така че седалките ни да са почти една до друго. Беше малко в ляво от мен. В дясно от мен на съседната седалка беше седнала слаба висока сексапилна изкусителна жена, брюнетка. Тя започна настойчиво да ме съблязнява. В началото я отблъснах. Опитвах се да се концентрирам върху духовната лекция. Но тя победи. Навих се да се срещнем в жилището ми. Това и предложих и тя прие. В следващия момент преждевременно се бях озовал в дома на едни роднини, недоизслушвайки духовната лекция. Лежах на леглото. В стаята влезе изкусителката. Но нищо не стана между нас. Появи се дебеличка руса жена, която в съня ми беше гадже и тя провали греха. Русата легна на леглото при мен и аз я гушнах. Не съм сигурен, но и чернокосото изкушение може също да е легнало на леглото и да съм го прегърнал заедно с русата. Жалко, че не изслушах лекцията до край. Първата част на този сън е едно от най - хубавите неща, които се е случвало в сънищата ми - Учителят да ме води за ръка.

Споделете за ваши сънища, видения, предчувствия, трансформации свързани с Учителя и преподаваното от него светло учение.

Бог да ви благослови.

  • Like 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×