Jump to content

ВОДАТА ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА - ВОДАТА И ЗАБОЛЯВАНИЯТА


Recommended Posts

ВОДАТА И ЗАБОЛЯВАНИЯТА

Водата е едно от най-мощните средства за лекуване. (НОВО РАЗБИРАНЕ - 127).

Съвременните хора не знаят каква сила се съдържа във водата. (СИЛА И ЖИВОТ – 8 серия, 26 беседа – 18).

Приемайте водата с любов, за да се радвате на добро кръвообращение. (ВЕЧНОТО БЛАГО - 365).

Ако искате да бъдете здрави, носете вода. Вземете два кърчага и носете с тях вода. Поливайте цветята, растенията - много от вашите болести ще изчезнат. (СВЕЩЕНИ ДУМИ НА УЧИТЕЛЯ - ІІ том - 74).

Много хора боледуват, поради от отсъствие на влага в организъма им. Водата е добър проводник на електричеството и магнетизма в Природата. Следователно, организъм, лишен от влага, е лишен същевременно от електричество и магнетизъм. Като знаете това, вие трябва да поддържате здравословното състояние на своя организъм. (СВЕТОТО МЯСТО - 43).

Когато пътник минава през някоя планина и усети, че краката му се подкосяват и силите го напущат, той спира пред един извор, пие малко вода и усеща, че силите му се възвръщат. (БЪДЕЩЕТО ВЕРУЮ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - 20).

Който се занимава с лекуването на хората, препоръчва водата, като добро средство за лекуване, понеже тя е голяма любителка на топлината - отнема излишната топлина и възстановява равновесието в организма. (ПЪТЯТ НА УЧЕНИКА - 86).

Вие можете да употребявaтe вода за лекуване. Ако вярвате в силата и влиянието на водата, може да се лекувате с нея ... Ако човек не вярва във водата, той не може да се лекува с нея. (ПЪТЯТ НА УЧЕНИКА - 102).

Учените в бъдеще ще обяснят едно от великите свойства на водата, с която хората ще могат да се лекуват. (МИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН - 17.05.91).

Искате ли да не боледувате дръжте в ума си мисълта за благотворното действие на водата върху организма. Пийте вода съзнателно и немислете за болести. Дръжте в ума си мисълта за здравето си, за красивото и великото в живота и от нищо не се страхувайте. (СВЕТОТО МЯСТО - 123).

Който е лишен от вода и не я разбира, губи своята пластичност и преждевременно остарява. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 208).

Твърдостта, упоритостта в човешкия характер се дължи на сухотата в неговия организъм ... От какво се нуждае този човек? - От вода. (МНОЗИНА КАЗВАХА - 78).

Хора, които пиянстват, това показва, че организмът им се нуждае от повече вода ... Ако вие успеете да убедите този човек да пие вода, вместо спиртни питиета, той ще престане да пиянства, и в скоро време здравословното му състояние ще се подобри. „Как може да се лекува пиянството?” Заставете пияницата да изпива на ден по две-три кила вода, и той ще се излекува. В процеса на лекуването си той трябва да започне от най-малкото количество вода и постепенно да увеличава: първия ден да изпие една чаша вода, вторият ден - две чаши, третият ден - три чаши, после четири, пет, шест чаши на ден, докато достигне 15 ÷ 20 чаши на ден. Ако изпълни тези наставления, в скоро време той ще се откаже от употребата на спиртни питиета ... Следователно, накарайте пияницата да обикне водата, и той ще задоволи нуждата на своя организъм по естествен начин. (МНОЗИНА КАЗВАХА - 79).

Ако му кажеш да пие чиста вода, без никакви примеси, здравето му ще се подобри. Вода, която съдържа органически примеси, се отразява вредно върху организма. Дестилираната вода подобрява здравословното състояние на човека ... Пий всякога чиста вода, без

никакви примеси. (НОВАТА МИСЪЛ - 159).

Има известни отровни пластове, които са отровни, затова и водата, която минава през тях, е отровна. (СИЛА И ЖИВОТ - 8 серия, 26 беседа - 18).

И ако ние знаем, де се намират най-хубавите извори трябва да я донесем от там даже ако те са на разстояние 5 ÷ 10 километра. (СИЛА И ЖИВОТ - 8 серия, 26 беседа - 18).

Някои хора, като пият вода, се разболяват. „Защо?” – Пили cтyдeна вода. (НОВИЯТ СВЕТИЛНИК - 81).

Ако разбирахте свойствата на водата, вие бихте могли да лекувате всички болести. Има болести, които могат да се лекуват само с една капка вода, други - с две, трети - с три или с повече капки. Ако вземете десет капки вода, те произвеждат съвсем друг резултат. Всичко това е строго определено в Природата, но човек трябва да познава тази наука. Водата, с която ще се лекувате, трябва да бъде абсолютно чиста. (ЧЕТИРИТЕ КРЪГА - 89).

Понеже златото е проводник на живота, затова здравето на човека се определя от количеството органически злато в неговата кръв ... 3апочне ли да боледува, златото се намалява в организма, когaтo се лекувате, турете една

златна монета във вода, да стои известно време, и след това пийте от нея по една чаена лъжичка на ден. (ВЕЧНО ПОДМЛАДЯВАНЕ - 32).

Или: Вземете един грам чисто, самородно злато, турете го в десет грама вода и го оставете да стои няколко деня на слънце. Щом сте неразположени, или затруднени, вземете десет капки от тази вода, и неразположението ви ще мине. Ако сте скарани с някого, вземете десет капки от същата вода, и примирението ще стане. Болен сте, вземете десет капки от тази вода. Изобщо каквото и да преживявате, лекувайте се с водата, в която сте поставили един грам злато. (ВЕЧНО ПОДМЛАДЯВАНЕ - 253).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...