Jump to content

Метод за развиване на центровете, способностите и Добродетелите


Recommended Posts

758 Метод за развиване на центровете, способностите и Добродетелите.

Ако искате да развиете милосърдието си, проектирайте ума си в онзи център на главата, който е на два сантиметра над челото. Тогава ще стане прилив на кръв към това място и тя ще почне да подхранва съответните клетки. А щом започнат да се развиват тези клетки, те ще предизвикат и възприемат вибрациите на Невидимия свят и вие ще започнете да ставате милосърдни по интуиция.

Искате ли да станете музикални, да разбирате музика, проектирайте ума си към двете страни на този ръб, над краищата на веждите. Като продължавате около година тези опити, ще обикнете музиката и ще се зароди във вас желание да пеете и да свирите.

Някой се оплаква, че му е слаба Вярата. У който Вярата е силно развита, това място, което е над областта на музиката, е подигнато. Когато и тези центрове са силно развити, главата е широка. Тъй щото, когато мислите, че Вярата ви е слаба, постоянно прекарвайте ума си нагоре към посочения център, почнете да го поливате и обработвате и постепенно ще се създаде онова разположение към Вярата, което е скрито във вас. На Вярата се дължи ясновидството, интуицията и други способности – около дванадесет на брой. Единственото безкористно чувство е Вярата. Вярвате, че някой човек е добър; може да не е такъв, обаче знайте, че ако вярвате в това, този човек в бъдеще ще бъде добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...