Jump to content

“Фир-фюр-фен, Тао Би Аумен”


Recommended Posts

783 “Фир-фюр-фен, Тао Би Аумен”.

Тази песен е за тониране. Всякога ще можете с нея да се тонирате. Няма мъка на душата, която да не може да се тонира с тази песен. Последната част на песента е най-силна. Когато някому е тежко нещо (например тежко му е на корема и иска да се лекува), с тази песен ще може. Тези вибрации ще поправят теченията във вас. Всяко лошо настроение, всяко лошо състояние се дължи на изгубена хармония в тялото ни, а музиката почва да тонира, да прави малки масажи.

Тази песен е на един стар език и буквално не може да се преведе. Аз съм го превел тъй: “Без страх и без тъмнина”. Този превод не е абсолютно точен, оригиналът означава много повече. Това е само частичен превод, целият не може да се преведе и не е позволено да се преведе. Мелодията на тази песен е приспособена за всички състояния на душата – да можеш да придобиеш такова състояние на ума, на сърцето и на душата, че да можеш да се хармонизираш.

Думата “Аумен” означава всички качества, които се съдържат в Божественото. Всичко, което съдържа Божественото в себе си, за да израсте, да се прояви в своята Пълнота.

“Тао” значи туй Абсолютното, Непроявеното, Безграничното.

“Би” значи туй, което се проявява.

“Аумен” съдържа всичко за Живота, но това не е същински превод.

Това са ритмични думи, едно ритмично изречение, на което вибрациите са силни. Само че тук трябва да има съзнание, да разбираш вибрациите. Щом ги схванеш, ще можеш да се ползваш. Всички окултни упражнения започват с музика. Тази песен няма да се пее вънка, ще я пеете само, когато се събирате; иначе, като се изнесе вънка, тя ще се профанира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...