Jump to content

В името на Божията Любов, в която няма никаква измяна


Recommended Posts

1026

Ще проектираш волята си и ще кажеш:

В името на Божията Любов, в която няма никаква измяна, и в името на Божията Мъдрост, и в името на Неговото Слово тъй да бъде!

Против тази сила, против тази магия няма друга сила, която може да устои. Така ще се разпръснат всички основи на Черната ложа и всички нейни сили ще се махнат. Всеки от вас ще гледа да се пробуди.

Първото правило, когато приближавате към някой неприятел: не бързайте да отидете изведнъж към него, а като го видите, спрете се и тогава дигнете ръцете си и кажете:

В името на Божията Любов и в името на Божията Мъдрост, в

която живеем и се движим, и със силата на Неговото Слово всяко зло и лукаво помишление да се разпръсне!

Изговорите ли това, ще забележите, че всяка зла мисъл, всички стрели и муниции на неприятеля ви ще се разпръснат. Не направите ли това, не се ли приготвите, вие изпадате в една засада. Тогава идват съмнение, терзания, омраза, злоба и после казвате: “Нещо ме души”.

Сега аз искам учениците на Бялото Братство да ходят разумно и да употребяват това оръжие. Давам ви един закон, употребете го спрямо когото и да е. Който и да е, все тъй ще постъпите. Това ще извършите отдалече, още преди да ви забележат неприятелите. Ние имаме право да употребим своите оръжия. Ако те употребяват известни сили, ние ще употребим други в противодействие. Отдалеч ще направите своето упражнение – ще погледнете нагоре и ще си направите упражнението. Това е само един начин да се фиксира вашия ум едновременно, за да противодействате. Това упражнения може и мислено да го направите, но когато и ръцете действат, по-силно е – едновременно вземат участие и ума и сърцето.

При изговарянето на формулите ръцете се турят пред устата с длани навън, готови за духане, и се казват формулите.

Сега ще се съедините всички, ще работите по този закон на Любовта. Ще турите закона на хармонията и той ще почне да ви отваря пътя и ще дойдат Божиите мисли във вас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...