Jump to content

КАРМИЧНИТЕ УРОЦИ


Recommended Posts

Razuchete_patia_na_jivota_si.jpg

6 - ако липсват - 0 - това е кармичен урок.

7 - … ?

8 - … ?

9 - … ?

11 - … ?

22 - … ?

1.

Това е знак на себеизлъчване в миналото - нежелание да се срещат ребром въпросите на живота. Липса на доверие във вътрешната сила, липса на инициатива, трудно вземане на решение. Страх от това да бъдеш пионер в дадена област. Нежелание да търсиш срещи или да проявиш себе си. Премного предпазливост и страх. Ужас от започване на нещо ново. Такъв човек започва след много отлагане прекалено късно и то под натиск.

Животът ще го постави насила в положението, където сам ще трябва да взима решения. Когато влезе в контакт с вибрациите на единицата в цикъл, връх или година, месец или ден, нуждата от подсилване на собствената му индивидуалност ще му се налага. Той ще трябва да се бори за своето собствено място. Деца родени през януари или октомври, ако са 1 никога не трябва да бъдат подтиквани и трябва да бъдат възпитани да разчитат сами на себе си и да взимат свои собствени решения. Трябва да се насърчат да напуснат дома си в ранна възраст.

2.

Важността на детайли, търпение, такт, покорност са били пренебрегнати. Склонност да се пренебрегват малките неща, да не се обръща внимание на час на назначена среща. Животът ще ги постави в положение, където нищо няма да постигнат без голямо търпение и внимание към малките детайли. Ще му се налагат детайлите, ще има безброй малки стъпълца за изкачване и малки бурени за изскубване. Ще бъде свенлив, но ще бъде принуден да общува с другите, ще открие, че такт, дисциплина и приятелство са необходими за изпълнение на своята цел. Ще предпочита да работи сам, но ще се намери в нужда от помощ.

Клептоманите са обикновено хора без двойка.

3.

Избягване за самоизразяване, често подчертано от неправилна стойка на тялото. При липса на 3 има закръглени рамене. Няма желание да се прояви личността. Често има психологически хлътвания на ума, което често се предава на тялото. Животът ще го постави в положение, където той ще се нуждае от драматични и изразителни качества. Като му липсва способността да рекламира и продава, той ще бъде принуден да прави и двете. Постоянно ще продава себе си

Стр. 36/69

евтино и ще има вид, като че непрекъснато се извинява за нещо, което винаги ще го прави подвластен.

4.

Показва неприязън към бавната материална вибрация на 4. Избягвана е упорита работа и това е било възможно поради добрите условия, лукс и парите. Има страх, че трудът е само трудност и ограничение. Склонност да се вземат само късите пътища и да се избягват усилията. Животът ще му покаже, че той нищо не може да направи, ако не започне от основите и не работи внимателно и бавно. Ще бъде принуден да види, че ако пожертва търпението и основата, ще ускори идването на един евентуален крах.

5.

Това е числото на човека. Няма нито разбиране, нито толерантност, липсва му разнообразие. Това е признак, че лицето е избягвало, не само човешки отношения, но и опитности в живота. Отказвал е да се ползва от опитностите в живота и е минал през тях със затворени очи. Бедно е екипиран за живота.

Животът ще го постави в положение, където знанието за света е съществено, и където ще се среща с разни и постоянни промени и ще бъде принуден да осъзнае, че някои фази от развитието могат да бъдат спечелени чрез всяка опитност и че животът ще бъда трагичен, докато той не научи нещо за своите ближни.

6.

Отговорността е била избягвана и отхвърляна. Имало е отвращение към ограничението и страх от поемане на задължения. Много неща са започнати, но нищо не е свършено. Не се познава цената в красотата на служенето. Връзките са били избягвани и само себето е било подчертавано.

Животът ще покаже на 6, че приятелите и семейството ще направят много малко или нищо за него. Ще бъде обременен с грижи и издръжка за тях и то по един много неприятен начин. Ще бъде натоварен с отговорности и ще му се даде възможност да се освободи от тези задължения. Ще има трудни уроци във връзка със семейството. 6 ще научи как да бъде добър съпруг или съпруга, защото е невеж за необходимите нагласи в това отношение. Ако е женен и не научи тези уроци, ще дойде до развод или раздяла. На дете с 6 трябва да се дадат домашни животни и отговорности. Възрастен човек с 6 може да ликвидира своята карма, като осинови дете, но ще бъде трудно за детето.

7.

Нежелание да се тренира ума по научна линия, да се проучват причините, преди да се стигне до заключението или да се приемат резултатите. Занемаряване на духовния живот. Духовността в миналото е означавало изолиране, разкаяние, пост и молитва, свързани с лишения. Духовната класа хора са се държали настрани - калугери, отшелници. Това, което те са представлявали е нямало място в ежедневния живот и по този начин страхът се прикачил към 7.

Животът ще направи да се промени страхът във вяра, чрез лишения, бедност, самота и изолираност. Липса на 7, ще бъде оставен на собствените си ресурси, обърнат към себе си и принуден да различава между преходното и постоянното - материалното и духовното.

8.

Материалното и физическото са били избягвани. Финансов страх и страх от инициатива, съмнение и способност да се бориш с материални поражения. Липса на ефективност в търговията, небрежност или напрежение в паричните въпроси. Бедна оценка.

Животът ще настоява лицето да се занимава със своите работи. Внезапно ще добие много пари, веднага ще ги разпилее и изведнъж ще почувства остра нужда от липсата им. Ще си намери ръцете вързани, докато се научи правилно да разпределя собствените си средства. Ако е без пари, и се стреми към тях, ако употребява милионите си само за себе си, ще бъде принуден да почувства товара им, като бъде лишен от здраве, щастие или задоволено чувство. Кармата действа или като липса, или като злоупотреба и винаги настоява за разбиране на закона.

9.

Тази липса е рядка. Всяка друга опасност е изпитана, освен тази да видиш нещата си от друг ъгъл на човещината. Има страх от чувствата и неразбиране чувствата на другите. Не се цени страданието, защото е пропуснат огъня на живота. Главната грижа е било себето. В минали животи, не се е занимавал с нищо извън себе си.

Животът ще удари емоционалната природа, докато я пробуди. Ще накара човека да пожертва всичко, без никакво лично удоволствие. Ще мине през интензивни емоционални страдания, докато придобие любов, съчувствие и състрадание и разбиране страданията на другите. Ще трябва да придобие това, което преди му е липсвало - червена кръв.

11.

В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.

22.

В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...