Jump to content
Hristo Vatev

Брой 1 -1992г.

Recommended Posts

Брой 1 -1992г.

Sila_i_Jivot_1992_1_01.jpg?fbclid=IwAR0f

Sila_i_Jivot_1992_1_02.jpg?fbclid=IwAR0f

В Словото на Учителя е изнесено едно Велико окултно знание за сегашното и бъдещо духовно развитие на човечеството. Това знание е за всички, но то бе записано от нас, българите. Наша привилегия е да го проучим и да се стремим да го приложим. А свята задача на онези от нас, които го съхранихме през годините на мрака, е да го дадем вече на вас, пробудените българи.

В поредица от тематично организирани броеве на списанието "СИЛА И ЖИВОТ" ние ще публикуваме Знанието за Живота, дадено от Учителя, по начин съобразен с нуждите на всички вас, които сте непредубедени и духовно прогледнали. В четири броя годишно вие ще можете да четете онези полезни и нужни за духовния растеж знания, които Учителят щедро остави за всички нас.

В изпълнение на тази творческа духовна работа, ние поемаме отговорност за верността на публикуваните материали, защото бяхме от онези, които през трудните години се срещахме и поздравявахме с богомилския свещен поздрав: "Словото на живота пазим!", 3а да можем сега, чрез нашето списание да кажем на всички вас: "Словото на Живота опазихме!" .... 3а вас, пробудените!

small.gallery_1_8_4193.jpg.5f457311a295c

"Чрез хляба, който Бог ни праща трябва да дойде Словото между нас, защото всяко зрънце от житото, носи със себе си Божествената мисъл."

Учителя

* * *

ИЗДАНИЕ

ЗА ДУХОВНО

ПРОБУДЕНИТЕ

РЕДАКЦИОНЕН ЕКИП

Борис Николов

Крали Кралев

Елисавета Баркова

Милка Кралева

ISSN 0861-7198

Издание на

ИЗДАТЕЛСКА КЪЩА

„СИЛА И ЖИВОТ"

Адрес:

Бургас 8001

ул. „Д. Благоев" 1 вх.З

телефон: 056/2 09 65

Набор и оформление:

Рекламна къща „АЯ"

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×