Jump to content

4. Сатурн - Уран


Recommended Posts

4. Сатурн - Уран

1941 -1988 - 200 8 г . Да се повърнем към циклите на планетите Сатурн и Уран. Сатурн съвпад Уран 4.05.194 1 г. - в твърдият знак Телец, показва края на фашизма в България (Уран в Телец е в падение) показва края на фашизма в България (Уран в Телец е в падение ) и скъсване на отношенията с капиталистическите страни и САЩ. (На 12.12.1941 г. България обявява символична война на Англия и САЩ). След 9.09.1944 г. до 1951 г. стават много революционни промени, които съм описал по-горе.

Сатурн квадрат Уран ретрограден 8.12.195 1 г . - след двете правителства на Кимион Георгиев, Георги Димитров и Васил Коларов идва на власт зетя на Георги Димитров - Вълко Червенков от 3.02.1950 до 18.12.1956 г. Създава се абсолютна власт на партията и култ към личността на Червенков. Най-жестоко се наказваше всяко недоволство от властта. Сатурн във Везни е в екзалтация и много силен, а Уран в знака Рак е удавен. Показва, че след свършване на борбата с враговете комунистите започват вътрешна борба и голяма чистка в армията, образованието и интелигенцията. Има три квадрата през 1951 и 1952 г., при които се изпитва стабилността на властта и се проявява най-груба диктатура. Положението на народа, особено селяните, е много тежко и много от тях отиват в градовете, за да си намерят работа. Всяко късче земя се облагаше с всички видове продукти и селяните, за да не им вземат земите, купуваха и даваха наряда си. По-късно им взеха всичко. Пенсията на земеделците беше 29 лева - само за по един хляб на ден.

Сатурн тригон Уран ретрограден 18.01.1956 г. и последвалите четири тригона предизвикват изобличаването му от жена му Роза и този вълк падна от най- високото положение в партията и управлението. Идва Антон Югов от 18.04.1956 г. до 20.11.1962 г. Положението се омекоти, но започна борба срещу духовните течения и срещу братството.

Сатурн тригон Уран 21.10.195 7 г. - последният тригон, Сатурн е в Юпитеровия знак Стрелец - на духовното, а Уран - заточен в Лъв На 6.12.195 7 г. комунистите инкриминираха, конфискуваха и задигнаха беседите на приятелите от Изгрева и цяла България. Постоянно ни правеха обиски.

Сатурн опозиция Уран 2.04.196 5 г. - започва разсипът на цикъла и намаляване на енергиите на диктатурата.

От 1965 г. до 1966 г. има пет опозиции, в които Сатурн е удавен в знака Риби и показва жертва и мизерия на народа. Имаше голямо строителство, но заплатите бяха много малки. Уран е в Дева - лично обогатяване на управниците. Построяването им на вили, апартаменти, почивни домове на държавни разноски. Всеки управник използваше служебното си положение за лично обогатяване.

На власт идва Тодор Живков (20.11.196 2 г. -12.03.196 6 г.) и втори мандат(12.03.196 6 г. - 9.07.197 1 г.) когато става председател на Държавния съвет (197 1 г,-198 9 г.). На 16.05.1971 г. е приета новата Конституция на България.

Сатурн тригон Уран 4.07.1972 г. и другите два тригона: 31.10.1972 г. и 12.05.1973 г. - идва на власт Станко Тодоров (9.07.1971 г. -18.06.1981 г.). При тригоните Сатурн е в Меркуриевия знак Близнаци, а Уран - във Венериния знак Везни, във въздушния тригон. Сатурн в това положение показва голяма експлоатация на работниците и селяните, които получават колкото за прехраната си. Уран във Везни говори за богат и охолен живот на управниците, които започват редовно да посещават запада, а някои останаха да живеят там. Има силно развитие на науката и изкуството - музиката, художеството. Дават се много средства за образованието.

Разсип на цикъла продължава със Сатурн квадрат Уран 5.10.197 5 г. и още пет квадрата през 1975 , 1976 , 1977 години. Сатурн е в Лъв, в неизгодно положение (това са работниците и селяните), а Уран е в Скорпион в екзалтация. Всеки министър имаше по 10 милиона лева безотчетни пари, които използваше, както желае. Това е най-успешният за комунистите период до 1985 г., помрачен от Възродителния процес и влошаване на отношенията ни с Турция. Народът е потъпкан и много хора са преследвани и изселвани.

Сатурн съвпад Уран 13.02.1988 г. и още два съвпада: 26.06.1988 г.,18.10.1988 г., които стават в Юпитеровия знак Стрелец, който е носител на нови духовни човешки идеи и пробужда съзнанието на народа за излизането му от диктатурата на комунистите и идване на нов демократичен строй на управление, което стана в 1989 г. Началото на новия цикъл дава нова насока на държавата, управлението и друг път за развитието на народа.Изпитът, на който беше поставена демокрацията, представена от Съюза на демократичните сили, от квадрата на Сатурн и ретроградния Уран 18.07.1999 г. 14.11.1999 г. и 14.05.2000 г., което доведе до падането на правителството на Иван Йорданов Костов на 24.07.2001 г. и идването на Симеон Кобургготски.

То се обуславя и от тригона Сатурн Уран ретрограден 21.08.2002 г. - където Сатурн е в знака Близнаци, а Уран - в собствения си знак Водолей, говорещо за силно влияние на капитализма в България върху вътрешното и устройство и вътрешна и външна политика.Вторият тригон е на 17.12.2002 г. и Сатурн тригон Уран ретрограден 25.06.2003 г., където Сатурн е в Рак в заточение и говори за рязко и всестранно влошаване положението на народа: безработица и достигане крайния предел на бедността. Уран в нептуновия знак Риби дава много демагогии (комунистически) обещания и заблуждения на народа от управниците срещу които се надига силна недоволна опозиция. Всичките управници са мафия и няма нито един, който да каже, че царят (председателят) е гол.Това ще доведе до промени и нов път на развитие на България, който ще достигне своя апогей при разсипа на цикъла Сатурн опозиция Уран ретрограден 5.11.2008 г.

Сега ние сме навлезли в новата епоха на Водолей, която ще изчисти всичко старо, гнило и ще донесе нов ред, нов порядък - на мир и хармония на Земята.Тя започна на 22.03.1914 г. и ще продължава 2160 години, през който период хората ще напуснат старите си атавистични разбирания и ще се устремят към един общ живот на мир, хармония и братство Човечеството ще излезе от димната култура и ще въдвори бездимната като използва милионите волтове електричество, с което е изпълнена вселената над нас. Електричеството ще се използва за осветление, отопление и всички домашни нужди. Няма да има нужда хората да се завират в мините и добиват въглища, нафта за гориво.

Учителят отбелязва, че съвременните хора са още малки деца и не могат да се справят с атомната енергия. Те разложиха атомите и получават електричество, но нямат знание как да се справят с радиоактивните остатъци, които имат много дълъг период на разпадане. Затова погледът на човечеството ще се обърне към междупланетното пространство,пълно с електричество, ще се построят трансформатори и космичният ток ще влезе безплатно във всеки дом. Няма да има нужда от никакви електромери. А атомната енергия ще я оставим за Седмата раса на Мъдростта, която ще дойде след 365 хиляди години и отлично ще се справи със знанието, което носи, с атомния проблем.

Според Учителя при провеждането на Никейския църковен събор в 325 г. след Христа, свикан от римския император Константин, става грешка в летоброенето с 38 години и ние не сме още в двадесет и първия век, а две хилядната година ще дойде в 2038 г. по сегашното летоброене.

Епохата на Водолей ще промени статуквото. Злото, което е било милиони години господар на човешката цивилизация, ще стане слуга на доброто, което ще навлезе дълбоко в същината, в живота на човечеството. Миналата 2160 годишна епоха на Риби беше епоха на жертвата, на силната непоколебима вяра в Бога. Тези качества се проявяват най-силно през първия деканат на епохата - мистичният, когато християните с вяра и песен са отивали на кладите.

Учителят казва, че милиони същества от невидимия свят са искали да вземат участие в работата на Христа и страданията на неговите последователи. Те се вселявали в християните, осъдени на изгаряне и последните не чувствали никакви болки, а пеели и когато горели. С любов и вяра християните преодолели всички пречки и спънки, създадени им от езичниците. Те стават герои - мъченици и се жертват за своята идея, за Христос.

Първите християни са били под силното влияние на Божествената Любов, носител на която е планетата Нептун и са имали постоянна връзка с невидимия свят

Вторият, научен деканат е под влиянието на мистичния знак Рак, знака на Луната - на душата . Много от християните са работили скрито - вътрешно и на групи - тайно са се подвизавали. Тогава се дава ход на издигане личността и тиранията на властниците, която достига своя апогей. Създава се западния феодализъм, който канонизира християнството и го поставя в рамките на църковното богослужение.

Третият деканат под влиянието на окултния знак Скорпион , пробужда умовете на будните души и се провежда реформацията. Започва тайно изучаване на окултните науки, забранени от черквата, особено от католицизма, които изпращат заловените на инквизицията. Появяват се социални движения, от тежкото положение на работниците и селяните. Започват народни вълнения, стачки и в края на деканата се ражда незаконното дете на буржоазията - комунизмът (социализмът) във всичките му форми и нюанси - с общите стачни борби и революции.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...