Jump to content

ТЕГЛО НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО


Recommended Posts

ТЕГЛО НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

Колко дебел трябва да бъде човек? Природата е определила точно теглото на всеки човек. Светията и обикновеният човек не тежат еднакво. Добрият и лошия също не тежат еднакво. Теглото на човека се определя от неговия вътрешен живот. 90-225.

Някой човек тежи 75 килограма. Това тегло отговаря на неговото съдържание, както и на неговия умствен живот. Дойде ли до теглото на друг човек, за него се изискват съвършено други числа. Изобщо, за всеки даден случай е определено специфично число. 87-72.

Ако претеглите един човек със силни страсти, ще видите, че той тежи повече от интелигентния. Значи Духовните хора са по-леки от материалистите. В бъдеще, когато искат да определят, дали един човек е, Духовен, ще го турят на везни, да го претеглят. От теглото му ще определят неговата Духовност. 65-189.

Чрез мисълта си човек може да увеличи и намали теглото си. Достатъчно е да мисли само за земни работи, за да увеличи теглото си; като мисли за възвишени работи, за небето, теглото му се намалява. Той става лек, подвижен, едва стъпва на земята. 82-153.

Когато храниш човека с илюзии, той всеки момент губи от тегло си. Колкото и да му внушаваш, че яде, а го държиш гладен, теглото му ще покаже истинското положение. Илюзията отнема от теглото, а реалността предава. 36-23.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...