Jump to content

7.1. ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ


Recommended Posts

7.1. ВЕНЕРА В ДОМОВЕТЕ

Венера в първи дом, особено както вече отбелязахме и при другите планети и Луната, ако е близо до хоризонта - „Асцендента”, дава външния вид на тялото, белезите по главата и лицето, за които отбелязахме вече. И според това до каква степен Слънцето е облагородило мозъчните центрове на Венериния тип, имаме и по-красивите и съвършени белези, форми и качества, които тя носи и дава.

Във втория дом се подсилват вътрешните качества, които Венера дава.

В трети дом - роденият във всяка своя работа и дейност ще прилага красотата, изяществото, умението да бъде тя свършена най-хубаво. Приложните изкуства са ясно изразени, когато на родения Венера е в този дом.

В четвърти дом - роденият ще бъде изключително много обичан и задоволяван от своите родители и близки. Всички негови желания и нужди ще бъдат задоволявани с възможно най- голямо внимание и топлота. Изобщо, тези типове са приятни и добре приети навсякъде и от всички. Ще имат пътувания, приятни разнообразия, и където и да отидат извън родното място, ще бъдат добре и с успех ще могат да се изявяват.

В пети дом - ще бъде също много обичан от хората на противоположния пол. Любовните му връзки с партньора ще бъдат най-топли и сърдечни.

В шести дом - роденият ще бъде много сърдечно и топло подпомаган материално от своите братя, сестри и най-близките му около него, отношенията с тях ще бъдат най-топли и сърдечни.

В седми дом - щастлив семеен живот, ще бъде много и топло сърдечно обичан от партньора си. Като често пъти самият партньор ще бъде човек на изкуството.

В осми дом - влиянието на Венера, както вече отбелязахме и за другите членове от Слънчевото семейство, е притъпено и отслабено.

В девети дом, особено, ако е близо до Зенита, роденият ще има богат и разнообразен живот, много пътувания и задоволствия, изобщо възможност за най-приятен живот. Тези хора излъчват от себе си една приятна привлекателност за всички където и да отидат.

В десети дом - роденият ще се занимава с изкуство. Неговата професия, общественият му живот ще бъдат свързани с изкуство.

В единадесети дом - говори, че роденият ще има връзки с обществата и хората на изкуството, като в много случаи, те ще му помогнат и улеснят и живота му. Често пъти партньорът в женитбата може да бъде и човек на изкуството.

В дванадесети дом - Венера дава своите най-приятни качества, в които се включва и възможността за писателски способности - поезия.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...