Jump to content

20.3. МЕРКУРИЙ


Recommended Posts

20.3. МЕРКУРИЙ

В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти-активизира ума, подхранва умението, способността да разисква поставените въпроси и способността за говорене и по-добро изказване.

При по-примитивните и с лоши аспекти - към една не на място заядливост, да се обажда къде трябва и не трябва - стремеж към бърборене.

В Телец - при по-издигнатите и с добри аспекти, дава подтика към всестранни интереси и по-научните въпроси.

При по-примитивните и с лоши аспекти едно не на място любопитство и търсене вьв всяко нещо материалната изгода.

В Близнаци - Неговият Зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти, Меркурий дава на родения всестранно и пълноценно всички свои добри качества.

При по-примитивните и с лоши аспекти - неприятните негови влияния.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голяма мекота й отстъпчивост при разискване на поставените въпроси, а също и по-мека привързаност към своето.

При по-примитивните и с лоши аспекти - променчивост в становищата и възгледите и остра привързаност към всичко свое.

В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме подсилване на моторната памет, способността за учене на езици, умението да говори и обяснява научни въпроси.

 

При по-примитивните и с лоши аспекти, липса на определен стремеж в практичните въпроси на живота.

В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремеж и интерес към разискване на по-

идейни въпроси.

При по-примитивните и с лоши аспекти, желание да се отрича общоприетото и стремежа към

„атеизъм”.

Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти, умението за ораторство, рецитателство, добре правене на всичко, условия за изява в изкуството.

При по-примитивните и с лоши аспекти, една неискреност и търсене на материален интерес от дружбата си с хората и най-вече при любовни отношения с тези от противоположния пол.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме голяма възбуда на ума към по сериозните и големи въпроси, свързани с уредбата на човешките общества.

При по-примитивните и с лоши аспекти стремежа към грандомания и налагане на своите разбирания.

В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа към знания, наука, материален придобие.

При по-примитивните и с лоши аспекти, стремежа да се изтъква, че знае повече от всички други, да льже и също придобие на материални ценности, но по нереден начин.

В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подтика към разумно и пестеливо отношение към материалните ценности, стремежа към по-задълбочено и научно проучване на всички въпроси, към които има интерес.

При по-примитивните и с лоши аспекти - скъперничество, а също стремежа към приказки, философии, необосновани с нищо - софизьм, също и едно задълбочаване на дребнавостите.

Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремеж кьм разумно, оригинални подтици към мислене и постъпки, разискване на нови идеи.

При по-примитивните и с лоши аспекти, неестествени и чудати мисли и прояви, склонност към хазарт.

В Риби - При издигнатите и с добри аспекти, стремежа и интереса за знания към по-духовни въпроси. Способността за долавяне на идеи, които ще дадат възможността за правилното разрешение на поставените задачи.

При по-примитивните и с лоши аспекти човек имаме една мека занесеност, малко по-трудно долавя реалната обстановка и лесно се поддава на лъжи и измами.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...