Jump to content

20.4. ВЕНЕРА


Recommended Posts

20.4. ВЕНЕРА

В Овен - При по-издигнатите и с добри аспекти - активизира чувствата и стремежа към изкуствата.

При по-примитивните и с лоши аспекти, склонност към дразнещо отношение в чувствата, а също едно притъпяване на стремежа за проява в изкуството.

В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме по голяма широта и богатство на чувствата, по-всестранна, мека и топла, а също и към изкуствата, особено в пеенето.

При по-примитивните и с лоши аспекти, същото, но в принизена форма.

 

В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме стремежа и възможността, ръцете да дадат възможността за добра изява в изкуствата, а също и разположение към литературно творчество, добро слово.

При по-примитивните и с лоши аспекти - една неискреност и подчертано сметкаджийство в отношенията и връзките с тези, предимно от противоположния пол.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подтика към по меки и топли мили чувства, както към близките, така и към тези от противоположния пол. Добро въображение и стремежа към изобразителното изкуство.

При по-елементарните и с лоши аспекти - към мързел.

В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти, подсилва стремежа към изкуствата, приложните изкуства. Един подтик, едно вътрешно желание да се подчертае, че те са нищо повече от онова, което другите в тази област могат да дадат.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме едни неустои на чувствата, жаждата и стремежа за налагане на своето.

В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме едно разположение за помощ на околните, по-голяма идейност в чувствата.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме една подостреност към всичко, постигнато от другите.

Във Везни - нейният Зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти имаме пълните и ясно изразени качества, които Венера дава в своята добра изява, преди всичко подтици в изкуството.

При по-елементарните и с лоши аспекти, същото, но в по-ниските полета, а също и една неискреност във всяка проява.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри прояви имаме подсилване и с ясно изразена изява на чувствата, често пъти дотолкова, че всяко желание се постига.

При по-елементарните и с лоши аспекти имаме рязко и неочаквано ликвидиране на чувствата

- любовта към обекта, любимия човек от противоположния пол.

В Стрелец - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме обилие и богатство на чувствата към всички и най-вече към обекта от противоположния пол.

При по-елементарните и с лоши аспекти имаме сьщите чувства, но са само с външен ефект -

неискрени, фалшиви и често пьти с един израз на презрение.

В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме една задълбоченост и устои на чувствата.

При по-елементарните и с лоши аспекги - повърхностност на тези чувства, липса на устои и стремеж към потъпкване и ликвидирането им.

Във Водолей - При издигнатите и с добри аспекти имаме израз на бурна обич и разположение към всичко живо - птици, животни, котки, кучета, коне, а също и към любимия човек.

При по-елементарните и слоши аспекти - подчертана капризност в изявата на чувствата и често без някаква сериозна причина, скъсване ликвидиране на любовта към човека от противоположния пол.

В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме израз на меките, мили, нежни, на по-

високо равнище чувства.

 

При по-елементарните и с лоши аспекти, лъха един хлад в чувствата, един стремеж да се хлъзне, да измами с чувствата човека, който се обича.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...