Jump to content

20.6. ЮПИТЕР


Recommended Posts

20.6. ЮПИТЕР

В Овена - При по-издигнатите и с добри аспекти имаме подсилване към постигане, както на материалните ценности, така и за научни знания, а също при осъществяване на всяка задача, една ясно изразена смелост при всяко творчество.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме жажда за изтъкване пред другите, надценяване на своите възможности при реализирането на всяка поставена задача.

В Телец - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа към всестранност в изявата за творчество и обхващане на по-широк кръг задачи.

При по-примитивните и с лоши аспекти, разхвърляност и липса на система във всяка работа.

В Близнаци - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа към по-голямо занимание за придобиване на знания, опитности и материални ценности.

При по-примитивните и с лоши аспекти, стремежа да се изтъква, че всичко знае, а също и жаждата за присвояване на материални ценности, но и по незаконен път чрез измама и кражба.

В Рак - При по-издигнатите и с добри аспекти, придава на индивида бащинско отношение кьм близките и всички, готовност за подкрепа и помощ.

При по-примитивните и с лоши аспекти, всичко това е с един фалшив оттенък.

В Лъв - При по-издигнатите и с добри аспекти - един стремеж към ритуалност, даване на една по-голяма тържественост при обществени прояви.

При по-примитивните и с лоши аспекти същото в една по-принизена форма и стремежа да изтъква и подчертава преди всичко себе си, също изразено честолюбие.

В Дева - При по-издигнатите и с добри аспекти, стремеж към привързаност и изнасяне на нови идеи в творчеството.

При по-примитивните и с лоши аспекти отричане и неблагосклонно отношение към онова, което имаме в идейния свят за творческите процеси.

Във Везни - При по-издигнатите и с добри аспекти - стремежа във всяка работа и творчество да се внесе нещо красиво и по-съвършено, изискано. В отношенията с хората от околната среда по-топло и задълбочено отношение.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме стремежа кьм фалшивост и неискреност.

В Скорпион - При по-издигнатите и с добри аспекти - подсилване стремежа към голям замах и прилив на сила във всяка творческа работа. Също и подтика към голям материален придобив.

При по-примитивните и с лоши аспекти, склонност към грандомания и необмислено разточителство кьм материалните ценности.

В Стрелец - Юпитер е в своя зодиакален знак. При по-издигнатите и с добри аспекти - ще даде пълноценният израз на всички добри негови влияния.

При по-примитивните и с лоши аспекти - неговите отрицателни влияния. Едно презрение към всички, от които нищо повече не може да очаква.

В Козирог - При по-издигнатите и с добри аспекти дава възможност за добра организация в осъществяването на всеки творчески процес. Добър организаторски талант.

При по-примитивните и с лоши аспекти един стремеж за залавяне с много задачи, една разпръснатост на вниманието към тях, което отнема възможността за осъществяване, постигане на една от тях.

Във Водолей - При по-издигнатите и с добри аспекти, имаме стремежа кьм прилагане на по-оригинални - нови методи в осъществяването на всяка задача.

При по-примитивните и с лоши аспекти - подчертано честолюбие, а в творчеството - неприемливи методи и похвати.

В Риби - При по-издигнатите и с добри аспекти, подтик за прилагане на по-меки и с по- голям финес методи и похвати при изпълнението на всяка задача. Дипломатичен талант, умение да изглажда всичко неприятно.

При по-примитивните и с лоши аспекти имаме един полъх на фалш, мисли, че влага нещо ново в творчеството си, но всъщност нищо ново. В отношенията си с хората една неискреност - едно говори, друго мисли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...