Liudmila Публикувано 30 Март, 2025 Публикувано 30 Март, 2025 МОЛИТВА НА УЧЕНИКА. Добриятъ Пѫть Господи на Свѣтлината, на всичката пълнота и благость, за която моятъ Учитель ми е говорилъ за Тебе, изяви ми се тъй, както Ти благоволявашъ, както на Тебъ е угодно. Азъ съмъ готовъ да изпълня Твоята Воля безъ никакво отклонение, безъ никакво двоумение, безъ никакво съмнение и ще бѫда тъй вѣренъ и истиненъ, Господи, както Ти си вѣренъ и истиненъ. Заради Името на моя Учитель, чрезъ Когото Ти си ми говорилъ, да се радвамъ винаги въ присъствието на Твоето Слово, въ изявлението на Твоя Великъ и Светъ Духъ. И да бѫда винаги като малкитѣ деца на Твоето Царство: послушенъ, прилеженъ, постояненъ, търпеливъ, доволенъ въ безграничната Твоя Любовь, Която Ти показвашъ къмъ всички слаби и немощни, които търсятъ Пѫтя на Твоята Вѣчна Свѣтлина, въ която Ти обитавашѣ. Моля Ти се, Господи, озарявай ме и да се не отдалечава присъствието на Благия Ти Духъ отъ моята душа, отъ моето сърдце, отъ моя умъ, отъ моята воля. Да бѫда, Господи, носитель на Твоето Слово, изпълнитель на Твоята Воля, да правя всѣкога това, което е на Тебе угодно, това, което Ти искашъ. Да се всели Твоятъ Духъ въ моята душа и да се радвамъ азъ въ присъствието на Твоя та Свѣтлина, заради Името на моя Учитель, съ Което Ти си знаенъ въ света. Аминъ
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване