Liudmila Публикувано 4 Април, 2025 Публикувано 4 Април, 2025 УТРИННА МОЛИТВА НА УЧЕНИКА Господи, Боже нашъ, Душата ми е трепетна предъ свѣтлината на новия день, който ме озарява. Благодаря Ти, че ме пробуди въ ранина, когато Те слави разумниятъ човѣкъ, птицитѣ и чиститѣ цвѣтя. Благодаря Ти, че ми подарявашъ и този день живота и ме зовешъ да продължа своята работа здравъ и обновенъ. Благодаря Ти, че ми давашъ условия да изпълня Добрата Ти Воля и да я изявя съ любовь и разумность, като послужа и на моитѣ братя и сестри. Моля Те, дарувай ми присъствието на Благия Си Духъ, да слушамъ като преданъ синъ Твоето рѫководство и душата ми да не се отклонява отъ Закона Ти. Дай ми сили, будность и любовь да живея за цѣлото мое и общо повдигане на всички човѣци, на всички сѫщества, и за идване на Царството Божие на Земята. Нека Вѣчното Слънце на Твоята Любовь озари съ виделината си моята душа и душитѣ на всички мои братя и сестри по лицето на Земята. Нека Твоята Любовь, Мѫдрость и Истина, Правда и Добродетель зацаруватъ въ живота на човѣка. Нека всички човѣци станатъ едно съ Христа и свѣтлитѣ Ангели, едно съ Тебъ и Великото Бѣло Братство. Аминъ.
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване