Jump to content

ДУШЕВНИ БОЛЕСТИ


Recommended Posts

ДУШЕВНИ БОЛЕСТИ

Това е обсебване от нисши духове. Когато влязат в човека нисши духове, става повреждане на ума и умът не функционира правилно. Това не е умопобъркване. Умопобъркване няма. Чувствителността му много се е усилила и възприема разни мисли отвсякъде. Един му говори едно, друг му говори друго и той мисли, че това се отнася до него. Това е под влияние на разни същества. Това става по няколко причини. Една причина е дисхармонията, стълкновението между ума и сърцето, между мислите и чувствата.

Да прекара през есента на висока планина. Високата планина укрепва, лекува, тонира нервната система. Да прави през лятото обливни бани със слънчева вода. Да употребява чеснов лук счукан и смесен с чисто сурово дървено масло. Това действува хубаво.

Освен това, може да се употреби и следният духовен метод: група от 6 - 7 души да практикуват пълен пост 7 дни за болния, като ядат само всяка вечер. Обаче вън от групата никой да не знае за нейното съществуване и за нейната работа. Нито и самият болен. Инак се губи силата. Между членовете на групата да има пълна хармония.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...