Jump to content

9. РАБОТА В ТАЙНА


Recommended Posts

9. РАБОТА В ТАЙНА

Мина доста време и все пак дочаках момента, когато ме повикаха и тогава наистина ми се възложи доста сериозна работа, която погълна почти половината от моя вече съзнателен живот. Но тъмните сили вървяха подире ни. Всеки разбираше нещата по своему и мислеше, че е прав. Не остана скрита нашата група. Явиха се големи противоречия: „Защо ти, защо не аз, защо се яви школа в школата" и още ред други неща.
Яви се колебание в някои от нашата група и брат Христо Арабаджиев, сега в отвъдния свят, отиде при Учителя да се съветва с него. Учителят му отговорил да пазим голяма тайна и да продължаваме да работим. В тайната е силата. Духовете ще се усмирят. Преди две хиляди години Йоан написа Откровението в символи. Сега Йоан е пак на земята и ще напише ново Откровение за Новата Култура, която иде. В групата ни имаше пълна хармония.
В разговор Учителят му казал: „Преди 2000 години по времето на Христа, Йоан написа Откровението и то в символи, защото съзнанието тогава беше на много ниско ниво. Сега Йоан е пак на земята в плът, във Варна и чрез него ще се даде новото Откровение нагодено за Новата култура". И то се даде, но ще излезе на бял свят след 2000 години. Сега условията са неблагоприятни, сега е време да се популяризира Учителят.
Когато Хр. Арабаджиев се върна от София, той каза само на мен и на още един брат. Запази се пълна мълчание. Сега и двамата са в Невидимия свят. Но спомням си в разговор с брат Велко Петрушев да казва: „Учителят ме обичаше". А Йоан е бил любимият ученик на Христа. Закон е: Учителят обича ученика си и ученика изпълнява Волята Му.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...