Jump to content

89. Седмият дом в хороскопа


Recommended Posts

89. Седмият дом в хороскопа

Една жена се оженила за един мъж, но била недоволна от него, та го напуснала. Но той хитро се дегизирал и се явил пред нея като млад мъж, когото тя харесала и се влюбила в него. Невидимите агенти ни изпращат уроци, но често те считат, че човек е още в бебешкия стадий, когато се учи да ходи, та затова му изпращат уроци, но това е нещо от миналото, съвсем не е важно. Когато детето е пораснало, то няма нужда от тези уроци, то е вече самостоятелно, но те все още го третират както преди. Трябва да се научим да различаваме и разпознаваме хората и нещата, които идват в живота ни. Веднъж видяла диаманта, ще предпочетеш ли кехлибара?" Той ми показа жълтите копчета на ризата си от кехлибар.
"В хороскопа, ако седмия ти дом е наранен, мини транзит през него.
(Забележка: Седмият дом е дом на женитбата и семейството. А при Весела в този дом са Марс и Сатурн в съвпад в знака Овен. Това е особено неблагоприятно съчетание. Затова и се казва да мине транзит т.е. да не се омъжва.)
За някои е добре да останат в него. Премини в следния. Ако десетия ти е наранен, мини в единадесетия, дванадесетия. Но сега мини в първия - там е Юпитер - обществена служба. В хороскопа има три хороскопа: четири дома на миналото, четири на настоящето и четири на бъдещето. Ако знаеш настоящето, ще знаеш и бъдещето. Влизането във Водолея е равномерно даване - леене. Земята претърпява революции, само когато вътре стане голямо натрупване и за да не се пръсне тя изригва чрез вулканите, но това не е нормалният й начин, а необикновения.
Електричеството има два полюса - положителен и отрицателен. Ние познаваме сега само отрицателния - отрицателната страна на слънцето е обърната към нас сега.
В.К.: Сега, тука на с. 87 вие споменавате, че в хороскопа ви има три хороскопа - четири на миналото, четири на настоящето и четири на бъдещето. Вие сега имате ли ги записани тия неща? Казахте в някаква тетрадка. Весела: В някаква тетрадка бях срещнала, че съм отбелязала по четири дома за настоящето, четири за миналото и четири за бъдещето. Но трябва, не ги знам, не ги помня тези работи подробно.
В.К.: На тази страница и на следващата има разбор на хороскопа, тоест, той е правен от Учителя този разбор, така ли? Разбор, това са тези разкази и разсъждения, той е вероятно от Учителя. Весела: Разбира се, това е в разговор, частен разговор ми е казал. Каза: "Направи живота прост и плодотворен, доколкото ти е възможно."
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...