Jump to content

90. Нараненият Нептун в хороскопа изсмуква жизнените сили на човека


Recommended Posts

90. Нараненият Нептун в хороскопа изсмуква жизнените сили

на човека

Добре, че си ходила в Америка. Американците са искрени и чистосърдечни. Има много да се учи човек от тях. Сега сме във век на топене. Старото се стопява и много хора вече приемат новото. Един мъж трябва да обича всички жени, а не да отделя една и да я нарича по-добра от другите. Не е ли и тя съставена от същите елементи и няма ли същия произход като другите? Забранено е всякакво изключване.
Научи се на правилна обхода към всички. Всяко нещо, което ти създава вътрешно раздвоение, не е съвършено. Ако нещо подтиска и ограничава сърцето ти, то ще се развие в по-нататъшни противоречия и мъчнотии. А защо да си създаваш излишни тревоги в живота? Направи живота прост и плодотворен, доколкото ти е възможно. Кое е по-добро, да учиш стотици деца или да служиш и се жертваш за четири-пет пиячи на вино? Да им сервираш вино и да викат "Бивала"! Бих сложил малко газ във виното им, да им се развалят стомасите, за да спрат да пият, вместо да им сервирам вино. Внимавай с лостовете! Не вдигай големи тежести, да не ги счупиш. Знай кога и къде да ги използваш, особено лоста на любовта. Когато хората се женят, мъжът дава на жената червени, сини и жълти цветя, но те са мъртви. В замяна на това той иска от нея любовта и вярата й. Вместо това той трябва да й дава живи цветя в саксии - живи чувства и живот, а да не дава мъртво за живо. Ти обичаш Библията, защото тя ти дава нещо. Можеш ли да обичаш букваря по същия начин? Ами ако в брака започнеш да учиш буквите отново, каква полза ще имаш от него?
Нараненият Нептун в хороскопа е като красивите цветя, които се затварят и изсмукват живота на насекомите. Внимавай, когато спреш да пиеш мед от такова цвете, да не останеш в него и умреш. Бъди винаги будна!"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...