Jump to content

Recommended Posts

ПЛУТОН

В
Овен
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция повишава жизнеността, активността и енергията. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава изразена бруталност с физически и психически сътресения.
В
Телец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава прилив на енергия за всестранна дейност, преди всичко за материални придобивки. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице същото, но на по-нисшо ниво.
В
Близнаци
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава талант и умение със слово да бъдат убеждавани слушателите (красноречие). При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава заядливост и стремеж за противоречия.
В
Рак
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция подсилва привързаността към децата и към всичко свое. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се създава предразположение за скандали в семейството с остри и несдържани забележки към близките.
В
Лъв
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти са налице хора, който създават около себе си атмосфера на почитание, уважение и предразположение към подчинение, т. е. полъх на господство. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава склонност към диктаторски похвати.
В
Дева
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция формира склонност за приемане на нови идеи и желание да се прилагат на дело. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице склонност към противопоставяне на общоприетото.
Във
Везни
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция определя ясно изразена сила и възможност за постигане на всяко желание, заедно със сила за изява в изкуството. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти е налице стремеж към резки и неочаквани промени, скъсване на любовни връзки или ликвидиране на подтика към изкуството.
В
Скорпион
. Тук Плутон е в собствения си зодиакален знак. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава пълното и цялостно изявяване на доброто Плутоново влияние: изблик на сили, постоянство в постигане на всяка добра задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава неговото отрицателно влияние: рязкост, изненадваща грубост, постъпки, имащи за цел да ликвидират доброто.
В
Стрелец
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти е налице ясно изразен стремеж, наситен с голяма сила, за придобиване на материални блага и знания. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдава незачитане и разпиляване на това, което притежават, или болезнена привързаност към него.
В
Козирог
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция дава прилив на сила и устойчивост при постигане на всяка поставена задача. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти, се наблюдава бруталност, неприятни постъпки за околните, прилив на сили за отмъщение, особено когато са засегнати.
Във
Водолей
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти се наблюдава изненадващ прилив на сила за творчество. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се регистрират изненадващи събития, носещи нещастия и големи мъки.
В
Риби
. При по-издигнати типове с благоприятни аспекти, тази позиция определя прилив на сили за творчество в твърде мека форма. При по-примитивни типове с неблагоприятни аспекти се наблюдават силни подтици към неразумни решения и постъпки.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...