Jump to content

14.11. Силата на песните НА Учителя Дънов


Recommended Posts

14.11. СИЛАТА НА ПЕСНИТЕ НА УЧИТЕЛЯ ДЪНОВ

Тогава чак аз разбрах какво представлява силата на песните на Учителя. Разбрах смисъла и значението на тези песни. Тогава почувствах какво значи силата на песента на Учителя лично върху себе си, върху гърба си. И имах невероятни преживявания, именно, в този момент с тези песни! Разбрах какво значи музиката на Учителя.

Представете си - аз бях поставен в тази подница, печеха ме отдолу, връшника отгоре ме опичаше, аз едвам дишах! Чувах песните на Учителя, които се свиреха от Учителя, и полека-полека някой дигна връшника, извади ме от подницата. Аз вече бях опечен като хляб, и ме постави в страни. Това беше моето състояние.

Аз разбрах тогава какво означава Борис с неговата медиумичност, с неговата възприемчивост към други влияния, и че той беше една къща с отворени прозорци. И всеки можеше да влиза в неговото тяло, да го обсебва, да го взима, да го краде, и да го кара, където трябва. Вие нали сте виждали как в момента се крадат леки коли? Идва един, изважда специални ключове, отваря вратата, влиза в колата и я подкарва, и я открадва. И идва стопанина на колата - колата открадната! Същото беше и с тялото на Борис. Влизаха в него, отваряха вратите и прозорците, и искаха да го изведат. Но той беше тука вързан за кревата, Мария стоеше до него и когато той искаше да скача, да рипа, и крещеше, викаше, тогава аз идвах - също помагах. Така, че макар, че тялото му го крадеха, те не можаха да го изнесат и да го изкарат навън. Той беше завързан. Така успяхме да го спасим в оня момент, да не го ликвидират на студа, на двора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...